FLAŞ HABER

Bursasporlular öfkeli; Sırada kim var?

13 Temmuz 2015 Pazartesi 01:11

Bursaspor taraftarı öfkeli; Sırada kim var?... Geçtiğimiz sezon Şenol Güneş ile başarılı bir sezon geçiren Bursaspor'da bir çok futbolcunun takımdan ayrılmasına taraftar büyük tepki gösteriyor. Bursasporlular "sırada Serdar Aziz mi var" sorularını sormaya başladı.

Bursasporlular öfkeli; Sırada kim var?
Fernandao, Şener, Civelli, Enes Ünal ve Belluschi gibi takımı sırtlayan oyuncuların transfer olması taraftarı endişelendirdi.

Başkan Recep Bölükbaşı'nın kongrede "Yıldızlarımızı elimizde tutacağız, Fernandao’yu da alacağız, Josue’yi de. Şener’in de sözleşmesini uzatacağız." sözlerini hatırlatan Bursasporlular, "Takımın yıldız oyuncularını İstanbul kulüplerine sattı" yorumunda bulundu.

Sırada Serdar Aziz mi var?
Yıldız isimlerin teker teker yuvadan uçtuğunu belirten Bursasporlular, sıranın kaptan Serdar Aziz’e geldiğini iddia ediyor.
 
Serdar Aziz’in sosyal medya hesabından yaptığı ’’Menajerim Haluk Canatar’la cumartesi sohbeti’’ paylaşımına menajerinin ’’Kardeşim ben İstanbul’a doğru yola çıktım, seni de bekliyoruz’’ diye cevap vermesi akıllarda soru işareti yarattı.

Yorum Gönder