FLAŞ HABER

Bursaspor’da Hamzaoğlu ile devam

04 Mayıs 2016 Çarşamba 23:48

Bursaspor’da Hamzaoğlu ile devam.. Bursaspor'da yönetim ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve yola devam etme kararı alındığı bildirildi.

Bursaspor’da Hamzaoğlu ile devam
Bursaspor'da yönetim ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve yola devam etme kararı alındığı bildirildi.

Yeşil-beyazlı kulüpte Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile Özlüce Tesisleri'nde kritik bir toplantı gerçekleşti. Deneyimli çalıştırıcının gelecek sezon alacağı ücrette indirim talep eden Bursasporlu idareciler, bu konuda olumlu yanıt aldı. Gelecek planlamasıyla ilgili yapılan görüşmelerin ardından kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, toplantının içeriği hakkında bilgi verilmezken, görüşmelerin yarın da devam edeceği kaydedildi.

İHA muhabirinin Bursasporlu idarecilerden edindiği bilgiye göre, görüşmeler olumlu geçti ve tecrübeli çalıştırıcı ile yola devam etme kararı alındı. Ayrıca görüşmelerin uzun sürdüğü için yarına bırakma kararı alındığı belirtilirken, transfer çalışmalarıyla ilgili görüşüleceği kaydedildi.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder