FLAŞ HABER

"Bursaspor, geçmiş olaylardan dolayı Ozan'ı vermedi"

26 Ağustos 2015 Çarşamba 12:49

Fikret Orman: "Bursaspor geçmiş olaylardan dolayı Ozan'ı vermedi"... Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, A Spor'a açıklamalarda bulunuyor.

"Bursaspor, geçmiş olaylardan dolayı Ozan'ı vermedi"
Orman'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle;

- Lucas Leiva işine henüz oldu ya da olmadı diyemem. Euro olmuş 3.4 lira.. Kur bu kadar yükselmişken kulüpler bu paraları kolay kolay ödeyemezler. Liverpool oyuncuyu bırakmak istemiyor.

- Cenk'in bir mutsuzluğu var. Bizim de Cenk'le alakalı mutsuzluğumuz var. İşine daha çok motive olması lazım. Cenk'le ilgili kararı henüz vermedik, yapılmış bir anlaşma yok. Kendisiyle görüştüm, "Senin Vodafone Arena'ya çıkan birinci kaleci olman lazım" dedim ama bu motivasyonu yok.

- Quaresma Trabzon maçındaki kırmızı kartta hata yaptı. Ceza verilecekse teknik heyet rapor yazar, o şekilde bir karar verilir.

- Ozan transferindeki strateji farklıydı. Bursaspor yönetimi geçmiş sıkıntılardan dolayı oyuncuyu vermedi. Nasip değilmiş.

- Türkiye'de sekiz tane kulübün göğsünde reklam yok, kulüplerin marka değerlerini düşünüyoruz

- Taraftarın Vodafone Arena'da çalışması gibi bir şeyin dünya üzerinde imkanı yok. Çalışmak isteyen maça gelsin, öyle destek olsunlar.

- Çatı işi hallolsun, bayramdan sonra olacakları görelim, sonra karar veririz. Beşiktaş'a zarar verecekse de seçim yapmayı

- Basketbol da maçlarımızı Sinan Erdem Salonu'nda oynayacağız. Yeni bir arena yapacağız.

Yorum Gönder