FLAŞ HABER

Burak'ı yakan olay

17 Ağustos 2013 Cumartesi 12:55

Burak'ı yakan olay... Galasaray'da Burak’ı yelek yakmış... Terim “İdmanda 11 kilometre koşmayanı takıma koymam” demişti.

Burak'ı yakan olay
Kimin ne kadar koştuğu özel yeleklerle ortaya çıkıyor. Burak Yılmaz’ın bu rakamın altında kaldığı için yedek kaldığı öğrenildi.
Galatasaray'da son günlerin en çok konuşulan adamı Burak’ın yedek kalmasının perde arkası ortaya çıktı. Terim’in oyunculara 11 kilometre sınırı getirdiği, daha az koşanı takıma koymayacağını belirttiği ve idmanlarda futbolcuların özel yelekler giyerek koştukları mesafenin ortaya çıktığı öğrenildi. Burak son zamanlarda 11 kilometre sınırının altında kaldığı için formasını kaybetti. Öte yandan Cim-Bom dün akşamki idmanda tam kadro çalıştı. Fubolculalar, pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale oynadı. Dönüşümlü olarak oynanan maçı kazanan, antrenör Hasan Şaş ile Sabri, Emre, Burak, Melo ve Gökhan’ın olduğu sarı yelekli takım sevinç gösterisi yaptı. Başka takımda yer alan Drogba’nın yeleğini çıkarıp kazananların arasına geçmesi herkesi güldürdü.

Yorum Gönder