FLAŞ HABER

Bu sezon bir ilki gerçekleştirdi

17 Eylül 2016 Cumartesi 00:32

Bu sezon bir ilki gerçekleştirdi.. Bu sezon ilk iç saha galibiyetini alan yeşil-beyazlı futbolcular, maç sonrası büyük sevinç yaşadı.

Bu sezon bir ilki gerçekleştirdi
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında  Kayserispor'u 3-1 yenerken, sezonun ilk iç saha galibiyetini alan yeşil-beyazlı  futbolcular karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı.
 
Bu sezon ilk iç saha maçında Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olan  yeşil-beyazlılar, evlerinde oynadıkları ikinci maçtan galip ayrılarak  taraftarlarını sevindirdi.
 
Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki maçın bitiş düdüğüyle birlikte  yeşil-beyazlı futbolcular, galibiyeti taraftarlarla birlikte kutladı.
 
Taraftarlar, Aziz Eraltay'ı saha ortasına davet ederek "üçlü"  çektirmesini istedi. Aziz de seyircilerin bu isteğini karşılıksız bırakmadı.
 
Kale arkasındaki "Teksas" diye adlandırılan taraftar grubuyla birlikte  tezahürat da yapan futbolcular, daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu.
 
Taraftarlar bir süre daha tribünlerde kalarak tezahürat yaptı.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder