FLAŞ HABER

Brezilya'dan Drogba'ya kanca!

14 Ocak 2014 Salı 22:24

Brezilya takımlarından Drogba'ya kanca! Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba'ya, Santos'tan sonra Palmeiras ve Corinthians da talip oldu.

Brezilya'dan  Drogba'ya kanca!
Dünya Kupası kuralarının ardından Brezilyalı futbolseverler arasında başlayan Drogba çılgınlığı dinmek bilmiyor. Yazın gerçekleştirilecek turnuvaya Fildişi Sahili’nin katılma hakkı elde ettiği günlerde taraftarlar, yıldız futbolcuyu ülkelerinde izleyecek olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren yorumlarda bulunmuşlardı. 35 yaşındaki forvete olan milli ilginin zamanla kulüpler düzeyine de indiği ortaya çıktı.
Galatasaray’ın yıldız golcüsünün kontratının sona erecek olmasından dolayı Brezilya’da bir çok ekibin Drogba planları yapmaya başladığı belirlendi. Oyuncunun yola sarı kırmızılı takımla mı yoksa başka bir takımla mı devam edeceği büyük merak konusu oldu. Deneyimli forvetin ilerleyen yaşına karşın formundan bir şey kaybetmemesi Fildişi Sahilli oyuncu ile ilgilenen kulüplerin sayısını artırdı, Sambacılar diyarını da hareketlendirdi.

100. yıl aşkına!

Geçtiğimiz hafta Santos kulübünün oyuncuyu değerlendirmeye aldığı ancak maliyetinin boyutları nedeniyle bu transfer için harekete geçmekten vazgeçtiği bizzat kulüp başkanının ağzından açıklanmıştı.
Brezilya basınında yer alan haberlere göre Palmeiras da Didier Drogba’yı kadrosuna katmak istiyor. İkinci ligde şampiyon olarak birinci lige yükselen yeşil beyazlıların önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak istediği, bu doğrultuda Drogba’yı da adayları arasına aldığı, transferin olabilirliğini araştırdığı belirtildi. 1914 yılında kurulan Palmeiras’ın 100. yılını kutladığı, yıldız bir oyuncu ile taçlandırmak istediği anlamlı sezonda flaş transferi olarak Drogba’yı düşündüğü belirtildi.

Corinthians taraftarı teyakkuzda


Brezilya’da Drogba’ya olan ilgi bu iki kulüple de sınırlı kalmadı. Corintians taraftarı da yıldız golcüyü takımlarında görmek istiyor. Meutimao isimli taraftar sitesinde ‘Drogba uygun durumda, öyleyse neden bize gelmesin ki?’ başlıklı bir tartışma açan siyah beyazlı ekibin taraftarları Fildişi Sahilli yıldızın kendilerine büyük güç katacağını belirterek sarı kırmızılı forvetin transfer edilmesi yönünde görüş bildirdiler.
Bazı taraftarlar ise oyuncunun yüksek ücreti nedeniyle bu transferi gerçekleştirmelerinin zor olabileceğine dikkat çektiler. Yine aynı internet sitesinde ‘Drogba’nın Corinthians forması giymesi hakkında ne düşünüyorsunuz?’ sorulu bir anket düzenlendi. Katılımcıların yüzde 91’i ‘Çok iyi oyuncu, hala iş görür’ şıkkını işaretlerken, yüzde 9 ise ‘Artık eskisi gibi değil’ yönünde görüş bildirdi.

Yorum Gönder