FLAŞ HABER

BomBA BEŞİKTAŞ'TA!

16 Ocak 2017 Pazartesi 22:23

FLAŞ! Demba Ba Beşiktaş'ta... ÖZEL HABER.. Bir sezon oynadığı Beşiktaş’ta adına besteler yazılan Demba Ba, 1 buçuk yıl sonra yeniden Kara Kartal'da.. Demba Ba, İstanbul'da eskiden kaldığı evi yeniden kiraladı ve imzası an meselesi..

BomBA BEŞİKTAŞ'TA!
Superlig.Net'in edindiği bilgilere göre; yönetime ‘Şubat ortasına kadar hazır olurum, beni alın’ mesajı gönderen Demba Ba'nın, Kur'an eğitimi aldığı hocasını arayarak İstanbul'a döneceğini söylediği; eskiden kaldığı evi yeniden kiraladığı; öğrenildi.

Dönüş sinyali

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta eski golcülerden Demba Ba ile Mario Gomez'in yeniden gündeme geldiği konuşuluyordu.

Geçtiğimiz Temmuz ayında ayağı kırılan ve sakatlığı nedeniyle Şenol Güneş'in daha önce veto ettiği Demba Ba'nın yöneticilere, "Kendimi iyi hissediyorum. Dönüşüm Mart ayına kalmaz. En geç Şubat ortasında sahada olurum. Hatta adımı UEFA listesine yazarsanız Hapoel maçına bile yetişebilirim" diye haber gönderdiği kulislere sızan bilgiler arasında yer alıyordu.

Sağlık Raporu belirleyici

Beşiktaş'ın Shanghai Shenhua'ya 13 milyon euro'ya sattığı ve geçtiğimiz Temmuz ayında ayağı kırılan çok ciddi bir sakatlık dönemi geçiren 32 yaşındaki Demba Ba'dan detaylı sağlık raporu istediği, sağlık sonuçlarına göre transferine karar verileceği öğrenilmişti. Demba Ba geçen sezon Shanghai Shenhua formasıyla 21 maçta 17 gol atmıştı.

Ba'nın bonservisini de kulübü Shangai'dan alacağı ve bu sezonun kalanı için 750 bin euro, önümüzdeki iki sezonda ise 1.5 milyon euro'dan toplam 3 milyon euro'ya imza atacağı iddialar arasında...

Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder