FLAŞ HABER

Biz denedik ama olmadı!

06 Ağustos 2015 Perşembe 10:11

Tribüne gönderilmesini 'Haksızlık' olarak nitelendiren Pereira, "Oyuncularım cesur bir takım olduğumuzu gösterdi. Gurur duydum . Şimdi Avrupa Ligi maceramız başlıyor" dedi

Biz denedik ama olmadı!
 Maçtan önce yaptığı basın toplantısına esprileriyle damga vuran Pereira bir gazetecinin "Elenirseniz ne olacak" sorusana "Çalışmaya devam edeceğiz" yanıtını vermişti. Dün tribüne gönderilen Portekizli teknik adam 3-0'lık yenilgi sonrası basının karşısına çıktı ve şunları söyledi: 
 Henüz 4 haftalık bir çalışmayla burdayız. Bebek bir takımız. Bir ay sonra oynasak daha farklı bir skor olurdu. 
 Bir yapamamak bir de denememek vardır. Biz denedik ama olmadı. 
 Çizgiyi biraz geçtiğim için hakem beni tribüne gönderdi. Haksız olduğunu düşünüyorum. 
 Tribüne gönderilmem kırılma anı değildi. Oyuncularım iyi mücadele etti. Cesur bir takım olduğumuzu gösterdi. Gurur duydum.
 Taraftarımız üzüldüğü için ben de üzgünüm. 
 Şimdi önümüzde yeni bir mecera başlıyor. 

F.BAHÇE SERİBAŞI
Sarı-Lacivertliler UEFA Avrupa Ligi kura çekimine seribaşı olarak katılacak. 30.020 takım puanı bulunan F.Bahçe, yüksek puanı sebebiyle bugün oynanacak Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçlarında ne olursa olsun kura çekiminde seribaşı olacak. Kanarya'nın muhtemel rakiplerinin tamamı bugünkü maçların ardından belli olacak. Yarınki kurada, Southampton, West Ham United gibi İngiliz takımlarının yanı sıra zayıf çok sayıda ekipten biriyle eşleşmesi olası. 

Yorum Gönder