FLAŞ HABER

Bilic'in hesabı tutmadı

19 Nisan 2014 Cumartesi 09:32

Bilic'in hesabı şaştı... Ersan Gülüm'ün ikinci kez ameliyat olması Bilic'i defansın göbeğinde Dany ve Pedro Franco'yla oynamaya zorluyor.

Bilic'in hesabı tutmadı
Bilic'in hesabı şaştı
Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta özel program uygulanan Atiba Hutchinson takımla çalışmaya başladı.Ancak Ersan’ın ikinci kez ameliyat olması, teknik direktör Bilic’in hesaplarının değişmesine yol açtı.
 
Kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılarda Fernandes, Ersan, Muhammed, bireysel çalışan Ömer, Sivok ve Holosko antrenmana katılmadı.
 
Antrenmanlarda değişik kurgular deneyen Bilic, Escude’nin uzun zamandır maç oynamamasından dolayı stoperde Dany ve Pedro Franco’yu değiştirmedi. Hırvat hoca, sağ bekte Atiba’nın oynaması durumunda orta ikilide Veli ve Jones’i oynatacak. Beşiktaş Teknik Direktörü’nün ikinci alternatifi ise sağ bekte Necip’e forma verip, orta ikilide Atiba-Veli’yi oynatmak... Olcay, Oğuzhan, Gökhan Töre ve Almeida’yı değiştirmeyen Bilic, sol bekte İsmail ile Motta arasında tercih yapmakta zorlanıyor. Kartal, bugün saat 18:00’de yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girecek.

Yorum Gönder