FLAŞ HABER

Bilal Kalıcı Olmak İstiyor

13 Kasım 2013 Çarşamba 21:23

Akhisar'da forma giyen ve tam 7 sene sonra milli takıma seçilen Bilal Kısa kalıcı olmak istiyor.

Bilal Kalıcı Olmak İstiyor
 Akhisar Belediyespor'da forma giyen ve 7 yıl sonra A Milli Takım'a tekrar çağrılan Bilal Kısa, teknik direktör Fatih Terim ile çalışmanın büyük bir mutluluk olduğunu belirterek, "7 yıl aradan sonra tekrar milli takıma dönmek büyük mutluluk. Tabii benim için önemli olan bunu ara vermeden sürdürmek. Önümüzde iki hazırlık maçı var. Dünya Kupası'na katılamadık. Onun için ilk etap olarak önümüzde hazırlık maçları var. Milli takım için her maç önemli. En iyi şekilde hazırlanıp Türk halkını sevindirmek istiyoruz" diye konuştu.
Milli takımda tekrar oynamayı her zaman beklediğini anlatan 30 yaşındaki futbolcu, "Fatih hoca bu görevi bana layık gördü. Bende elimden geldiği şekilde değerlendirmek ve uzun yıllar milli takıma hizmet etmek istiyorum. İlk seçildiğim gün gibi heyecanlandım" ifadelerini kullandı. 

Sezon sonunda teklif gelmesi durumunda "3 büyük" takımdan birinde oynamak istediğini de aktaran Bilal, şu an da sözleşmesinin devam ettiğini ve buna kulübünün karar vereceğini kaydetti.
 

- İshak: "Hayaldi, gerçek oldu"
 

Kardemir Karabükspor'un 23 yaşındaki futbolcusu İshak Doğan, milli takım hayalinin gerçek olduğunu söyledi. 

Çok heyecanlı olduğunu dile getiren İshak, "Şu an yaşadığım duygular, kelimelerle anlatılacak bir şey değil. Benim için milli takımda oynamak hayaldi, gerçek oldu. Bu formayı giyip bir daha da çıkarmayacağım" dedi. 

Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı futbolcusu Andre Santos ile Caner Erkin'i kendine örnek aldığını belirten genç futbolcu, "Milli takıma kendime güvenerek geldim. Bundan sonra da böyle olacak ve kendimi geliştireceğim. Türkiyemizi şampiyonalarda en iyi şekilde temsil edeceğim" şeklinde konuştu. 

Yorum Gönder