FLAŞ HABER

Beşiktaş'tan Avrupa rekoru..

17 Mart 2015 Salı 18:17

Beşiktaş'tan Avrupa rekoru.. Beşiktaş-Club Brugge kapalı gişe.. Beşiktaş'ın Club Brugge ile yapacağı maçın biletleri tükendi. Siyah-beyazlı ekip resmi sitesinden yaptığı açıklamada tüm biletlerin satıldığını duyurdu

Beşiktaş'tan Avrupa rekoru..
AVRUPA LİGİ SEYİRCİ REKORU GELİYOR
Club Brugge maçı için bilet alan tüm taraftarların maça iştirak etmesi halinde 69.076 siyah-beyazlı taraftar "Avrupa Ligi Seyirci Rekoru"nu da kırmış olacak. Mevcut rekor, 67.328 seyirci ile 23 Şubat 2012 tarihinde oynanan Manchester United - Ajax mücadelesine ait.

Bilindiği üzere Liverpool'la oynanan rövanş maçının ardından UEFA resmi Twitter hesabından seyirci rekoru kırıldığına dair bir tweet atmış, daha sonra da rekorun Manchester United'a ait olduğunu belirterek takipçilerinden özür dilemişti.


Beşiktaş'tan konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Beşiktaşımızın UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanşında Club Brugge ile 19 Mart Perşembe günü saat 22.05’te Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı maçın biletleri tükendi.

Club Brugge karşısında siyah-beyazlılarımıza destek olmak için Atatürk Olimpiyat Stadı tribünlerini dolduracak Büyük Beşiktaş Taraftarı’na teşekkür ederiz"

Club Brugge maçında Olimpiyat Stadı'nda 80 bin kişi olacağını vurgulayan Orman, "Brugge maçı zor geçecek. Tüm biletler satıldı. Maçı taraftarın alacağını düşünüyorum. Umarım o gün çeyrek finale kalarak, doğum günümüzü kutlarız" dedi.

Fikret Orman, Vodafone Arena'nın ise Cumhuriyet Bayramı’ndan önce tamamlanacağını söyledi. Beşiktaş başkanı, "Stadın büyük kısmı tamamlanmış durumda. Çatı imalatına da başladık. Yeni sezonda stadımızda olacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder