FLAŞ HABER

Beşiktaş'tan 3 yıllık anlaşma

29 Haziran 2015 Pazartesi 17:19

Beşiktaş, Beck'le 3 yıllık anlaşma sağladı! Beşiktaş, Bundesliga ekibi Hoffenheim'dan Andreas Beck ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Siyah-beyazlı yönetimin bonservis bedeli olarak 1.7 milyon euro ödeyeceği belirtildi.

Beşiktaş'tan 3 yıllık anlaşma
Beşiktaş'ın sağ bek pozisyonuna kazandırmaya çalıştığı Alman futbolcu Andreas Beck ile kesin olarak anlaşmaya vardı ve iş resmi açıklamaya kaldı.
 
Bu gün yapılan son görüşmelerin ardınan Hoffenheim ile 1.7 milyon Euro bonservis bedelinde uzlaşma sağlandı. Futbolcunun kendisine de 1.1 milyon Euro garanti para ve 15 bin Euro maç başı ücret ödenecek. Anlaşma 3 yıl olarak imzalandı.
 
ERSAN İÇİN BAŞKA BİR ÇİN TAKIMI DEVREDE
Bu arada Shandong Luneng'e transferi Çin ekibinin Juclei Da Silva'yı alarak Asya kontenjanını doldurması sebebiyle askıya alınan Ersan Gülüm için yine Çin'den başka bir takımdan teklifin olduğu ve siyah-beyazlıların bu teklifi değerlendirmeye aldığı öğrenildi.
Ersan Gülüm, Shandong Luneng ile 4 yıllık kontratta ısrar ettiği için bu transfer Çin ekibi tarafından askıya alınmıştı.
 
Andreas Beck kimdir?


Beşiktaş’ın transfer hedefinde bulunan Andreas Beck, 13 Mart 1987’de Rusya’da dünyaya geldi. Çocuk yaşta ailesiyle beraber karavanla Almanya’ya göç eden Beck, futbol kariyerine de 14 yaşında başladı. 2000-05 arasında Stuttgart altyapısında top koşturan 28 yaşındaki futbolcu, 2006-08 arası A takıma yükselip, bir Bundesliga şampiyonluğu yaşadı. 2008’de Hoffenheim’a transfer olurken, 2015 yılına kadar 216 lig karşılaşmasında oynadı ve 3 gol attı. Sağ bekte görev alan başarılı futbolcu, bu süre zarfında da takımının kaptanlığını yaptı. Alman Milli Takımı’nı seçen Beck, 2009 yılından bu yana 9 kez milli maça çıktı. (DHA)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder