FLAŞ HABER

Beşiktaş'ta Şenol Güneş bombası

25 Nisan 2015 Cumartesi 13:59

Beşiktaş'tan Şenol Güneş bombası Sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılması gündeme gelen Slaven Bilic'in yerine Şenol Güneş iddiası bir anda gündeme düştü.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş bombası
Spor Toto Süper Lig’de sezon sonunda birçok taş yerinden oynayacak. En belirgin değişiklik ise teknik patronluk koltuğunda yaşanacak. İşte o müthiş iddia:

Sezon sonunda 2+1 yıllık sözleşmesinin 2 yılı dolan ve 500 bin Euro vermesi durumunda istediği takıma gidebilecek olan Slaven Bilic’in henüz siyah-beyazlılara “Devam etmek istiyorum” dememesi Beşiktaş’ı arayışa itti. Premier Lig ekiplerinden West Ham United’dan teklif alan Hırvat çalıştırıcı da yavaş yavaş bavullarını toplamaya başladı. Beşiktaş’ın gündemindeki ilk teknik direktör adayı Şenol Güneş… Bursaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli teknik adam, yeşil-beyazlı ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Güneş ile temas kuran siyah-beyazlılar, ilk görüşmeden olumsuz olmayan bir cevapla ayrıldı. Beşiktaş’ın teklifine sıcak bakan Güneş “Sezon sonu görüşelim” yanıtını verdi. Siyah-beyazlılar, 2 sezon önce de Güneş’i takımın başına getirmek istemişti.

2 YIL ÖNCE GELİYORDU

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Güneş ile büyük oranda anlaşmış, ancak dönemin futbl direktörü Önder Özen’in veto edip Slaven Bilic’le el sıkışması üzerine bu defter rafa kalkmıştı. Hem tecrübesi hem de oynattığı olumlu futbolla beğeni toplayan Şenol Güneş’in Beşiktaş’la anlaşma ihtimalinin yüksek olduğu da kulislerde konuşuluyor.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder