FLAŞ HABER

Beşiktaş'ta Oğuzhan bilmecesi!

12 Eylül 2015 Cumartesi 11:16

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup bilmecesi! Şenol Güneş, orta alandaki stratejisini Oğuzhanlı ve Oğuzhan’sız diye ikiye ayırdı. Özyakup, Başakşehir’e karşı oynamazsa ön liberoda Sosa-Atiba ikilisi, 10 numarada ise Quaresma olacak. Eğer formayı giyerse Q17 kulübeye çekilecek, Sosa ‘maestro’ görevi görecek

Beşiktaş'ta Oğuzhan  bilmecesi!
Kötü geçen sezonun ardından hazırlık kampını verimli geçiren Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş adına daha ilk 3 haftanın en flaş ismi konumunda... Mersin İY maçında yaptığı 3 asist, Antep ağlarına gönderdiği enfes frikik golü ve son olarak Milli Takım’ın Hollanda maçında attığı unutulmaz gol... Kısa sürede büyük işler başaran Ozzie, teknik patron Şenol Güneş’in de vazgeçilmezleri arasına girdi.

ORTADA ‘SAYISAL’ SIKINTI
Ancak genç futbolcunun Milli Takım’ın kampından sakat dönmesi teknik direktör Şenol Güneş’in tüm planlarını alt üst etti. Tolgay Arslan ve Veli Kavlak’ın talihsiz sakatlıkları sonrası orta sahada sayısal olarak sıkıntıya düşen Güneş, Oğuzhan’ın da sakatlanması ile 11 kurmakta zorlanyor. Güneş planlarını alt adalesindeki sakatlığı tam olarak geçmeyen oyuncunun duruma göre yapıyor.

SON KEZ GÖRÜŞECEK

Orta sahadaki stratejisini Oğuzhanlı ve Oğuzhansız diye ikiye ayıran Şenol Güneş, kulüp doktoru ve oyuncu ile yapacağı son görüşmenin ardından Başakşehir 11’ini belirleyecek. Eğer Ozzie oynamazsa ön liberoda Sosa- Atiba ikilisi, 10 numara pozisyonunda Quaresma olacak. Ancak Oğuzhan formayı giyerse Atiba’ya eşlik edecek, Q17 kulübeye çekilecek, Sosa ise takımın 10 numara mevkinde yer alacak.
(HaberTürk)

Yorum Gönder