FLAŞ HABER

Beşiktaşlı yöneticiler mart kedisi gibi..

20 Ekim 2014 Pazartesi 10:48

Beşiktaşlı yöneticiler mart kedisi gibi... Spor yorumcusu Erman Toroğlu Fotomaçta yayınlanan yazısında Beşiktaşlı yöneticiler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı yöneticiler mart kedisi gibi..
Erman Toroğlu son yazısında Beşiktaş-Sivasspor maçı ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Beşiktaşlı yöneticilerin davranışlarına dikkat çeken Erman Toroğlu, "Beşiktaşlı yöneticileri anlamak mümkün değil. Tabiri ceaizse "mart kedisi" gibiler. Hem bağırıyorlar, hem de gol attırıyorlar" dedi.

İşte Erman Toroğlu'nun yazısı...

Her şeyden önce keyifli bir maç oldu. Çok kalite var mı? Yok! Ama 5 tane gol olunca seyirci de televizyon başındakiler de keyif alıyorlar. Sivasspor diri takım. Ama hücumu düşünmesi için ille gol mü yemesi lazım?

Beşiktaş'ın dün geceki en büyük özelliği maçtan hiç kopmadı. Maçı bırakmadılar, asıldılar. Öncelikle Gökhan Töre hem mücadelesiyle hem de top ayağına gelince rakip takımın dengesini bozacak hareketlerle etkili oldu. Töre'nin en büyük özelliği de fazlaca yan top, geri top, yani vıdı vıdı yapmadan araya attığı toplar, verkaçlar, sert ortalar... Töre bunlarla Sivas savunmasında çok tehlike yarattı. Demba Ba da ona ayak uydurdu. Bu ikili ortaya iyi şeyler çıkardılar. Olcay çok kuvvetli değil ama kritik anlarda iyi işler yapıyor.

Tolga-Motta anlaşamadı

Kaleci duran toplarda ve uzaktan gelen ortalarda önündeki defansın nerede duracağını ikaz etmeli. Tolga gol yiyor, önünde Motta var. İkisi de birbirini bozuyorlar. Demek ki hâlâ daha anlaşamıyorlar. Beşiktaş topyekün defans yaptığı zaman başarılı oluyor. Ama kopuk kopuk oynadıklarında oyundan düşüyorlar. Beşiktaşlı yöneticileri anlamak mümkün değil. Tabiri ceaizse "mart kedisi" gibiler. Hem bağırıyorlar, hem de gol attırıyorlar. Nasıl mı? İki hafta evvel bariz gol şansından Erkan'ın atılması lazım, hakem atmadı.

Demba Ba kolunu gayet baba şekilde uzattı


Dün gece Demba Ba kolunu gayet baba şekilde uzatarak, babaca topu önüne aldı ve golünü attı. Orta hakem de seyretti, çizgi hakemi de.
Tahmin ediyorum bu hafta da siyah-beyazlı yöneticiler hakemler hakkında gerekli beyanatı verirler! "Bizim hakkımız yeniyor" diye! "Ayılana gazoz, bayılana limon" veriyorlar ya... Türk futbolunda son zamanlarda yöneticilerin hepsi bayılıyorlar, hakemler de limonu yetiştiriyor onlara. Aynen Aysal ve Orman'ın yaptıkları gibi.

Kaleci ayakta kalmalı

Bir çift lafım da Sivas kalecisi Ertuğrul'a; rakip topa vururken hemen kalçasının üstüne düşüyor. Kaleci pozisyonun sonuna kadar elerini açarak, ayakta durup, kaleyi küçültmeli. Beşiktaş ilk defa kendi seyircisi önünde oynuyormuş gibiydi Ankara'da... Dün geceki maçta şu görüldü ki Beşiktaş, yeni stadı bittikten sonra güzel şeyler yapacak. Ama inşaatın gidişine bakarsak
başka sonbaharlar gibi gözüküyor.

Demba Ba çok faydalı bir transfer

Dün gece iki gol atıp, bir de şık asist yapan Demba Ba ne kadar faydalı bir transfer olduğunu gösterdi. İyi bir kumaş. Uzun bacaklı olmasına rağmen topa karşı çok yumuşak. Göründüğü kadarıyla arkadaşlarıyla da muhabbeti iyi. Hem arkadaşlarına pozisyon yaratıyor hem de güzel tek vuruşlarla gol atıyor. Çok faydalı bir isim.

Yorum Gönder