FLAŞ HABER

Beşiktaş'ın gözü F.Bahçe'nin yıldızında

23 Mayıs 2014 Cuma 16:34

Beşiktaş'tan 10 numara bombası... Beşiktaş'ın gözü F.Bahçe'nin yıldızında... Kartal'dan Miroslav Stoch bombası Vodafone Arena için yıldız "10" numara arayışlarını sürdüren siyah beyazlı ekip Miroslav Stoch'u da getirmeyi planlıyor.

Beşiktaş'ın gözü F.Bahçe'nin yıldızında
Beşiktaş'tan Miroslav Stoch bombası

DÖRT TANE "10" NUMARA ADAYI YAZILDI


Vodafone Arena Stadı’nda taraftarlarına yıldız futbolcu hediye etmek isteyen Beşiktaş için şu ana kadar dört tane “10” numara adayı oyuncu  yazıldı. Bunlardan biri Robinho olurken diğeri ise Rafael Van der Vaart olarak medyada yer aldı. Son gelişmelerden sonra siyah beyazlı camia için Zenit’te oynayan Danny yazılıp çizilirken Arsenal’in Alman yıldızı Podolski’nin de ismi geçmiş oldu. Beşiktaş’ta yıldız 10 numara arayışları devam ederken, kulübün içinden alınan son bilgilere göre Fenerbahçe’den Yunanistan’a kiralık olarak gönderilen Miroslaw Stoch’un Bilic ve Önder Özen tarafından istendiği belirtildi.

STOCH NEDEN OLMASIN?

Yabancı kontenjanı sebebiyle sarı lacivertli ekipte gelecek sezonunda da kendisine yer bulamayacak olan Slovak yıldızın bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Fenerbahçeli yöneticilerle arasını her daim iyi tutan Fikret Orman’ın bu transferi bitirmek istediği, bunun içinde Aziz Yıldırım’la bir görüşme yapacağı anlaşıldı. Bilindiği üzere 2012 yılında da Stoch’un ismi Beşiktaş’la anılmış, Fikret Orman yıldız futbolcu için kapıyı kapatmamıştı.

Yorum Gönder