FLAŞ HABER

Beşiktaş'a iki yıldız daha

26 Kasım 2014 Çarşamba 13:15

Başkan Fikret Orman'ın bizzat müjdelediği Chelsea'yle ortaklık projesinin ilk detayları ortaya çıktı.

Beşiktaş'a iki yıldız daha
 Siyah-Beyazlılar'ın, Maviler'de fazla forma şansı bulamayan Mohamed Salah'ı ve takımın genç sağ beki Kurt Zouma'yı Ocak ayında kiralayabileceği konuşuluyor.
 
Sezon başında Senegalli yıldız Demba Ba'nın takıma kazandırıldığı dönemde İngiltere Premier Lig devi Chelsea'yle yakın ilişkiler kuran Beşiktaş, bu yakınlığı bir adım daha ilerletmek için kolları sıvadı. BaşkanFikret Orman'ın, "Chelsea ile ortak oyuncu alma fikrimiz var" diyerek müjdelediği projenin ilk adımı belli oldu.
 
Bu doğrultuda ilk olarak İngiliz temsilcisinde fazla forma şansı bulamayan yıldız isimleri kiralama konusuna sıcak bakan Siyah-Beyazlılar'ın, Chelsea'nin Mısırlı orta alanı Mohamed Salah'ı gündemine aldığı öğrenildi. İngiltere'nin saygın gazetelerinden Daily Express de, Beşiktaş'ın; Salah'ın peşinde olduğunu belirtirken bu operasyonun sadece Mısırlı futbolcuyla sınırlı kalmayacağının sinyalleri de verildi.
 
Ara transfer döneminde Slaven Bilic'in ısrarla yeni bir sağ bek istemesi sebebiyle temaslarını sürdüren Siyah- Beyazlılar'ın, bu bölgedeki eksiğini de Chelsea'yle arasındaki ilişkileri kullanarak kapatabileceği konuşuluyor. Beşiktaş'ın, Maviler'in savunma hattında hem stoper bölgesinde hem de sağ bekte görev yapan Kurt Zouma'yı, kiralamasının ihtimal dahilinde olduğu bildirildi. 20 yaşındaki futbolcunun da, ilk 11'de görev alabileceği bir takımda geçici olarak görev almaya sıcak bakabileceği iddia edildi.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder