FLAŞ HABER

Beşiktaş'a Çin'li golcü

09 Şubat 2016 Salı 11:07

Çin'li Lei Wu Operasyonu.. Beşiktaş yönetimi, Shangai SIGP'in 24 yaşındaki Çinli oyuncusu Lei Wu'yu gündemine aldı. Genç yıldız, 88 resmi maçta 43 gol atarken, 28 de asist yaptı

Beşiktaş'a Çin'li golcü
Beşiktaş sezon başında gündemine aldığı fakat transfer etmediği Shangai SIGP'in Çinli oyuncusu Lei Wu'yu yeniden gündemine aldı. Son günlerde Beşiktaş ile Çinliler arasında gelişen dostluğun yanı sıra, Çin'den Beşiktaş'a gelen kampın Shangai'da yapılması teklifi siyah-beyazlıların iştahını kabarttı.

Beşiktaş'ın sitesine Çince eklenirken ayrıca Çin'den yeni sponsorları da çekmek isteyen siyahbeyazlıların Wu hamlesi ile bu hayallerine büyük taban sağlayacakları bildirildi. Çin ekibiyle 88 resmi maça çıkan, 43 gol atarken, 28 de asist yapan genç oyuncunun bonservis bedeli şu anda 1 milyon euro civarında olsa da, Beşiktaş'ın Wu konusundaki tek çekincesi, son dönemde artan rakamlar sonrasında Çin'in Shangai SIGP takımına yapılacak olan teklife olumsuz cevap alınması.
 
Bu arada daha önce G.Saray'da da forma giyen Japon oyuncu Junichi Inamoto'nun Arsenal'a ilk transfer olduğu dönemde İngiliz ekibinin oyuncu için harcadığı 1.5 milyon sterlin'e karşılık sadece idman görüntülerinin 3.5 milyon sterlin'e satılması Beşiktaş'ın iştahını kabartmış durumda.
 
(Fotomaç)

Yorum Gönder