FLAŞ HABER

Beşiktaş'a bomba Boateng!

09 Ağustos 2015 Pazar 11:07

Ön libero takviyesi konusunda Ozan Tufan ve Gökhan İnler'le ilgilenen Beşiktaş, son olarak gözünü Schalke'nin Ganalı yıldızı Prince Boateng'e dikti.

Beşiktaş'a bomba Boateng!
  Yeni sezon öncesinde takımın ön liberoları Veli Kavlak ile Tolgay Arslan’ın sakatlıklarının bulunması sebebiyle bu bölgeye 2 takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, son olarak gündemine Kevin Prince Boateng’i aldığı ortaya çıktı. 
Almanya Bundesliga ekibi Schalke’nin yeni sezonda kadrosunda düşünmediği 28 yaşındaki Ganalı futbolcunun menacerler aracılığıyla kulübe önerilmesinin ardından yönetimin; bu ismi, Ozan Tufan ve Gökhan İnler’le beraber listesine eklediği öğrenildi. Mavi-Beyazlılar’ın; 2013 yılında İtalya Serie A temsilcisi Milan’dan 10 milyon Euro’luk bedel ödeyip renklerine bağladığı tecrübeli futbolcu için kulübünün 2,5 milyon Euro’luk talebinin olduğu; Siyah-Beyazlılar’ın ise son olarak 2 milyon Euro’ya çıktığı bildirildi.

GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ

Kariyerinde daha önce; Hertha Berlin, Tottenham, Dortmund ve Milan’da görev yapan başarılı futbolcunun adı son olarak Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon’la anılmıştı. Bu takımla yaptığı görüşmelerde imza aşamasına gelen ancak son anda Sporting’in kapısından dönen tecrübeli oyuncunun da, Türkiye’de görev yapmaya sıcak baktığı ifade edildi. Daha önce Galatasaray’ın da kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği Boateng’in; Beşiktaş Yönetimi’nden menaceri vasıtasıyla senelik 2 milyon Euro’luk bir talepte bulunduğu; tarafların pazarlıklarını sürdürdüğü ifade edildi.

BİREYSEL OLARAK ÇALIŞIYOR

Schalke 04’te Di Matteo’nun yerine getirilen Andre Breitenreiter’in isteği doğrultusunda takımdan gönderilmesi planlanan Boateng’in, Mavi-Beyazlılar’ın yeni sezon çalışmalarında yer almadığı; hazırlıklarını bireysel olarak sürdürdüğü açıklandı. Geçen sezon Schalke’yle 25 karşılaşmaya çıkan ve takımına 4 gollük katkı sağlayan tecrübeli futbolcu; Almanya’da sezonun sona ermesinin ardından bir süre dizindeki problemle uğraşmıştı.

Yorum Gönder