FLAŞ HABER

Beşiktaş yönetimi son kararını verdi!

29 Ağustos 2015 Cumartesi 10:05

Beşiktaş yönetimi son kararını verdi! Beşiktaş, orta saha transferi için Ozan, Gökhan, Leiva, Lawal, Obi Mikel, Kucka görüşmelerinden 'müjde' çıkaramayınca "Oğuzhan-Necip ile devam' kararı aldı

Beşiktaş yönetimi son kararını verdi!
Veli Kavlak ve Tolgay Arslan’ın sakatlığında orta alana takviye yapmak Beşiktaş için ciddi bir ihtiyaç haline gelmişti. Hatta başkan Fikret Orman, “Fedekarlık yapacağız. Orta alana bir, belki de iki oyuncu alacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözlerin ardından arayışlar başladı. Ancak Beşiktaş kime elini atsa, son dakikada bir pürüzle karşı karşıya kaldı. Teklif götürdüğü 6 oyuncu konusunda da sonuç alamayan Siyah-Beyazlılar, bu gelişme üzerine ‘frene’ bastı.

"4 SEÇENEK VAR"

Dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları, uzun süren çalışmalarla ilgili bilgi verirken, “Hocamızla konuştuk. Orta alanda alternatiflerimiz var. Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Serdar Kurtumuş ve Atiba Hutchinson gibi önemli seçeneklere sahibiz. Ayrıca Veli de 2 ay sonra aramıza dönecek. Bu şekilde sezona devam edebiliriz. Düşüncemiz bir stoper ve bir kaleci alıp transferi kapatmak” ifadelerini kullandı.

SKIBBE: LAWAL'I İSTEDİLER AMA!

Eskişehirspor Teknik Direktör Michael Skibbe, Beşiktaş’la adı geçen Lawal hakkında konuştu. Alman çalıştırıcı, “Beşiktaş Lawal’a ilgi duyuyor. Ama Beşiktaş’ın önerdiği rakama bizim Lawal’ı vermemiz mümkün değil. Lawal’ın bizde kalmasını dilerim, çünkü iyi bir orta saha oyuncusu. O da kendini Eskişehir’de mutlu hissediyor. Ama şu da bir gerçek İstanbul kulüpleri ekonomik olarak bizden daha iyi” yorumunu yaptı.

Yorum Gönder