FLAŞ HABER

Beşiktaş yemin etti: "Emaneti geri alalım"

15 Mayıs 2017 Pazartesi 12:23

Beşiktaş yemin etti: "Emaneti geri alalım".. Beşiktaşlı futbolcular Bursaspor maçı öncesi galibiyet yemini etti: Emaneti geri alalım

Beşiktaş yemin etti: "Emaneti geri alalım"
"Rakip bu maçı diriliş mücadelesi olarak görecek. Çok dikkatli olmalıyız. Yapmamız gereken tek şey oyunumuza konsantre olup mücadele etmek."
MEDİPOL Başakşehir’in önceki gün G.Birliği’ni 2-1 mağlup edip maç fazlasıyla Spor Toto Süper Lig’de liderlik koltuğunu almasının ardından Beşiktaş için bugünkü Bursaspor maçını kazanmak şart oldu... Siyah-beyazlı takımda futbolcular da aralarında bir toplantı yapıp galibiyet yemini ettiler.
 
LİDERLİK koltuğunun kendilerine ait olduğunu ifade eden oyuncular, “Son maçlarda bize hiç yakışmayan bir görüntü sergiliyoruz. Bu gidişe bir ‘dur’ dememiz gerekiyor. Rakibimiz son 3 maçta toplam 16 gol yemiş ama bu kolay bir karşılaşma olacağı anlamına gelmiyor. Onlar bu maçı diriliş mücadelesi olarak görecekler. Bu nedenle çok dikkatli olmalı ve oyunu kontrolümüzde tutmalıyız.
 
‘BİZ ŞAMPİYONUZ’

ÖNÜMÜZDE 4 maç kaldı. Bunların hepsini kazanırsak şampiyonuz. Biz bunu yapabilecek güce fazlasıyla sahibiz. Yapmamız gereken tek şey oyunumuza konsantre olmak ve birlikte mücadele etmek. Bu hafta temiz bir sayfa açalım. Liderlik koltuğunu geri alalım. Gücümüzü herkese gösterelim. Biz şampiyonuz ve öyle kalacağız” ifadelerini kullandılar.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder