FLAŞ HABER

''Beşiktaş Çarşı'dan para çıkmaz'

28 Temmuz 2014 Pazartesi 09:43

Vatan yazarı Ercan İnan, 'Çarşı'nın patent haklarını siyah beyazlı kulübün aldığı yönündeki iddialar üzerine yaptığı değerlendirme hakkında düşüncelerini açıkladı.

''Beşiktaş Çarşı'dan para çıkmaz'
Vatan yazarı Ercan İnan, 'Çarşı'nın patent haklarını siyah beyazlı kulübün aldığı yönündeki iddialar üzerine yaptığı değerlendirmede bu iddiaların gerçek olmadığını belirtirken, Beşiktaş Kulübü ve taraftarının lisanslı ürün alımı konusunda içinde bulunduğu durumu da değerlendirdi.
 
Ercan İnan'ın değerlendirmeleri şöyle:
 
"Dün gazetelerde ‘Çarşı’nın patentini kulüp aldı’ haberlerini görünce hayret ettim. Hele hele “Beşiktaş Kulübü Çarşı logolu ürün satışından çok para kazanabilir” yorumlarını okuyunca şaşkınlığım biraz daha arttı.
 
Konunun geçmişini hatırlayan biri olarak bazı yanlışları düzeltmek ve durum tespiti yapmak istiyorum. Herşeyden önce Çarşı’nın isim hakkı Boyner’dedir. Beşiktaş Kulübü Boyner’den bu ismi almak için 2 yıl önce çok uğraştı ancak Cem Boyner bir türlü razı olmadı. Beşiktaş kulübü de Genel Sekreter Metin Albayrak’ın başarılı bir hamlesi ile Siyah Beyaz Çarşı ve Karakartal Çarşı markalarının tescilini gerçekleştirdi. Yani aslında şu an Kartal Yuvaları’nda satılan Çarşı logolu ürünler dikkatli incelenirse önünde Siyah Beyaz ya da Karakartal ibarelerinin mutlaka olduğu görülecektir."

Yorum Gönder