FLAŞ HABER

Beşiktaş adım adım şampiyonluğa gidiyor

20 Mayıs 2017 Cumartesi 23:30

Beşiktaş adım adım şampiyonluğa koşuyor.. Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa'yı 4-1 Beşiktaş, Başakşehir'le puan farkını 5'e çıkardı, şampiyonluk yolunda büyük adım attı.

Beşiktaş adım adım şampiyonluğa gidiyor
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında lider Beşiktaş, evinde Kasımpaşa'yı konuk etti.

MAÇ GOLLERLE BAŞLADI

Takipçisi Başakşehir'le olan 2 puanlık farkı artırmak isteyen Beşiktaş maça hızlı başladı. Siyah-beyazlı ekip Oğuzhan-Abouabakar ikilisinin ceza sahası içinde güzel paslaşmaları sonucu golü buldu. Maçın 2. dakikasında gelen golün altında Aboubakar'ın imzası vardı.

Kasımpaşa'nın bu gole cevabı ise gecikmedi. Mücadelenin 4. dakikasında Eduok'un ceza sahası dışından attığı golle karşılaşmaya 1-1'lik eşitlik geldi.

QUARESMA PENALTIDAN ATTI


1-1'den sonra oyunda daha baskın olan taraf Beşiktaş'tı. Karşılaşmanın 32. dakikasında Adriano'nun ortasında top Popov'un eline çarptı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Quaresma meşin yuvarlağı ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.

İlk yarı bu golle 2-1 sona erdi.

BEŞİKTAŞ FARKA GİTTİ


İkinci yarıya iyi başlayan Beşiktaş, sezonun en formda futbolcularından biri olan Talisca'nın 48. dakikada attığı golle skoru 3-1'e getirdi. 65. dakikada sahneye çıkan Babel ise farkı 3'e çıkardı.

Skorun getirdiği avantajla maçın kalan bölümünü rahat oynayan Beşiktaş, kritik Kasımpaşa karşılaşmasından 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 71 yapan siyah-beyazlı ekip, 1 maç eksiği bulunan Başakşehir'le puan farkını 5'e çıkardı. Kasımpaşa ise 43 puanda kaldı.

ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ TRABZON'DA ÇÖZÜLECEK


Beşiktaş, Kasımpaşa'yı yenerek ikinci sırada yer alan Başakşehir'le puan farkını 5'e çıkardı. Ligin 32. haftasında 21 Mayıs Pazar günü Trabzonspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Başakşehir'in puan kaybına tahammülü yok.

Trabzonspor'u yenerek Beşiktaş'ı takibini sürdürmek isteyen Başakşehir'in olası puan kaybında Beşiktaş gelecek hafta şampiyonluğunu ilan edebilir.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder