FLAŞ HABER

Beşiktaş 90'da 3 puanı kaptı

21 Aralık 2015 Pazartesi 21:56

Beşiktaş,Osmanlıspor'u deplasmanda 3-2 yendi.. Beşiktaş yeniden lider... Ankara'da nefesleri kesen maçta Beşiktaş, Osmanlıspor'u 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü!

Beşiktaş 90'da 3 puanı kaptı
Osmanlıspor:2 Beşiktaş:3.. Beşiktaş,Osmanlıspor'u deplasmanda 3-2 yendi.. Beşiktaş 90.dakikada 3 puanı kaptı..

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, Osmanlıspor'un konuğu oldu.

Osmanlıspor ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği mücadele nefesleri kesti. Osmanlıspor 2 kez öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve taraflar mücadeleden 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

Mücadele ev sahibi ekip Osmanlıspor çok hızlı başladı. Karşılaşmanın 21. dakikasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Rucescu kalece Tolga'nın üzerinden yaptığı aşırtma vuruşla Osmanlıspor'u 1-0 öne geçirdi.

Müsabakanın 34. dakikasında Beşiktaş serbest vuruş kazandı . Querasma'nın ortasında topa yükselen Mario Gomez güzel bir kafa vuruşuşla topu ağlara gönderirkeni, skor 1-1 eşitliğe geldi.

Maçın ilk yarısında  Osmanlıspor fırtınası esmeye devam etti. 44'de ceza sahası içerisinde topla buluşan Ndiaye şık bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı.

İlk yarı Osmanlıspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya konuk Beşiktaş eşitlik golüyle başladı. 49'da Jose Sosa'nın ceza sahası dışından uzak direğe müthiş bir vuruş yaparak skoru 2-2 eşitliğe taşıdı.

Maçın bu dakikasından sonra Osmanlıspor oyunda üstün olan taraftı. Kontra ataklarla Beşiktaş savunmasına zor anlar yaşatan Osmanlıspor aradığı golü bulamadı.

Beşiktaş 89'da Sosa'nın attığı golle 3-2 öne geçmeyi başardı . Mücadelede vaşka gol olmazken Beşiktaş yeniden liderliğe oturdu.

STAT: Osmanlı Stadyumu
HAKEM: Alper Ulusoy
 
OSMANLISPOR:
Ahmet, Muhammed, Numan, Uğur, Bilal Aziz, Musa, N'Diaye, Tisdell, Mehmet, Aminu, Rusescu
TEKNİK DİREKTÖR: Reşit Akçay
 
BEŞİKTAŞ:
Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Sosa, Olcay, Gomez
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

Yorum Gönder