FLAŞ HABER

'Ben istediğimi aldım'

19 Aralık 2014 Cuma 23:24

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayseri Erciyesspor galibiyetinin ardından Lig Tv mikrofonlarına konuşt

'Ben istediğimi aldım'
 F.BAHÇE Teknik Direktörü İsmail Kartal, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'la oynadıkları karşılaşmanın ardından net konuştu... 
 
Mücadelenin zor geçeceğini bildiklerini ifade eden Kartal, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Rakip belki de bu sezonun en disiplinli en iyi oyunlarından birini oynadı. Ancak onlara hiç pozisyon vermedik. 
 
65-70'TEN sonra Alper'in de oyuna girişiyle birlikte tempoyu artırdık. Rakip kalede arka arkaya net pozisyonlar yakaladık ve sonunda maçı da 1-0 kazandık. 3 puanı aldığımız için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.  
 
'EN ÇOK GOL ATAN EKİPLERDEN BİRİYİZ'
 
İSMAİL Kartal, yayıncı kuruluş Lig TV muhabirinin "Söz konusu takım F.Bahçe olunca insanlar bol gollü galibiyetler bekliyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Siz istediğinizi aldınız mı?" şeklindeki sorusu üzerine ise hiç polemiğe girmedi ve "Ben istediğimi elde ettim. Maçı kazandık ve 3 puanı aldık. Lige baktığınızda en çok gol atan takımlardan biri F.Bahçe. O yüzden bu konuda konuşmaya gerek yok" yanıtını verdi.

Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder