FLAŞ HABER

Belhanda Beşiktaş ile imzalıyor iddiası!

03 Ağustos 2014 Pazar 10:51

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Younes Belhanda için Fransa'nın önde gelen gazetesi L'Equipe’ten yeni bir iddia geldi. L'Equipe’e göre Belhanda Beşiktaş ile sözleşme imzalamak üzere...

Belhanda Beşiktaş ile imzalıyor iddiası!
Beşiktaş yönetiminin 10 numara pozisyonu için Bryan Ruiz ile birlikte iki adayından biri olan Younes Belhanda için güçlü bir iddia ortaya atıldı.

Fransa'nın yüksek tirajlı gazetelerinden L'Equipe , Belhanda'nın kısa bir süre içinde Beşiktaş ile sözleşme imzalayacağını duyurdu. Faslı yıldızın geçen yaz 14 milyon euro bonservis bedeli karşılığı Montpellier'den Dinamo Kiev'e transfer olduğunu hatırlatan gazete, buna karşın Ukrayna'daki iç karışıklık nedeniyle Belhanda'nın mutsuz olduğunu ve Beşiktaş'a gitmek istediğini yazdı.

İddiaya göre Beşiktaş yönetimi Dinamo Kiev ile anlaşması durumunda Younes Belhanda, siyah-beyazlılara 3 ya da 4 yıllık imza atacak.

Yıldızının parladığı Montpellier'de 4 sezonda 144 maça çıkan ve 29 gol - 21 asistlik performansla dikkat çeken 24 yaşındaki futbolcu bir dönem Fenerbahçe'nin de gündemine girmişti. Belhanda geçtiğimiz sezon ise Dinamo Kiev formasıyla 33 maça çıktı, 7 gol atıp, 5 asist yaptı.

Yorum Gönder