FLAŞ HABER

Beklediği cevap gelmeyince Premier Lig'e gidiyor!

08 Ağustos 2014 Cuma 11:30

Beşiktaş, Galatasaray derken Premier Lig'e gidiyor! Beşiktaş'ın sözleşmesini yenilemediği, Galatasaray'ın da transferini sonuca ulaştırmadığı Hugo Almeida, West Ham yolunda.

Beklediği cevap gelmeyince Premier Lig'e gidiyor!
WEST HAM YENİDEN HUGO ALMEIDA'YA DÖNDÜ

Dünya Kupası’nın parlayan yıldızı Enner Valencia’yı alarak forvet hattını güçlendiren West Ham, Ekvadorlu oyuncunun sakatlığı nedeniyle ligin ilk haftasını kaçıracak olmasından dolayı sıkıntılı günler yaşıyor. Bunun üstüne bir diğer forvet Andy Carroll’ın 4 ay sahalardan uzak kalacak olması İngiliz ekibini bir forvet transferi yapmaya yöneltti.

Kulüp sitesine konuşan başkan David Sullivan, gündemlerinde dört tane forvet bulunduğunu söylerken, “Biri İngiltere, üçü de yurt dışından. Bu isimlerden bir tanesini almayı umuyoruz. Yaz boyunca 7 gün 24 saat çalıştık. Bir forvet daha almamız gerekecek” diye konuştu. Listede yer alan dört forvet şu şekilde; Peter Crouch, Hugo Almeida, Leo Baptistao ve Marco Streller.

Bu isimlerden Hugo Almeida’nın bonservisi elinde bulunuyor. Fakat Türk basınına yansıyan haberlerde Portekizli golcünün Galatasaray’dan gelecek olan teklifi beklediği iddia ediliyor.

Yorum Gönder