FLAŞ HABER

Başkent Ekibi Hızlı Başladı!

23 Ağustos 2013 Cuma 21:25

Süper Lig'de bu akşam Gençlerbirliği ve Akhisar Belediyespor karşılaştı. Başkent ekibi Jimmy Durmaz, Ermin Zec ve Stancu'nun golleriyle 3-0 galip gelmeyi başardı.

Başkent Ekibi Hızlı Başladı!
Süper Lig'de bu akşam Gençlerbirliği ve Akhisar Belediyespor karşılaştı. Başkent ekibi Jimmy Durmaz, Ermin Zec ve Stancu'nun golleriyle 3-0 galip gelmeyi başardı.

VE MAÇ SONA ERİYOR.
87'
GOOOLL!! Gençlerbirliği Bogdan Stancu'nun şık vuruşuyla farkı üçe çıkartıyor.
86'
Sertan Vardar'ın pasında topla buluşan Emrah Eren bekletmeden ortasını yapıyor. Ancak savunmada Jean-Jacques Gosso araya girerek topu kornere atıyor.
82'
Akhisar Bld.Spor'da son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor; oyuna tecrübeli oyuncu Sertan Vardar girerken oyundan Bruno Mezenga çıkıyor.
82'
Gençlerbirliği'nde son oyuncu değişikliği; Nemanja Tomic oyuna girerken Jimmy Durmaz oyundan çıkan isim oluyor.
75'
Akhisar Bld.Spor savunmada dengesiz yakalanıyor. Orta alanda topla buluşan Radosav Petrovic sağ kanatta bekleyen arkadaşı Jimmy Durmaz'a derinlemesine bir pas çıkartıyor. Topla buluşan Jimmy Durmaz önündeki boş alanı hızla kat ediyor. Ceza alanı ilk metrelerine kadar yakalaşan Jimmy Durmaz topu sol ayağına çekerek uzak direğe doğru vuruşunu yapıyor. Şutunda top savunmada Ibrahima Sonko'ya çarparak kornere çıkıyor.
72'
Sağ kanatta topla buluşan Jimmy Durmaz ceza sahası içinde son çizgiye kadar iniyor. Son anda yaptığı ortasında ön direkte topla buluşan Ermin Zec topun gelişine şutunu çıkartıyor. Ancak top yandan auta çıkıyor.
71'
Jean-Jacques Gosso Mehmet Akyüz'e yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart görüyor.
70'
Gençlerbirliği bir oyuncu değişikliğine daha gidiyor. Radosav Petrovic oyuna girerken Nizamettin Çalışkan oyundan çıkan isim oluyor.
61'
Sağ çaprazda topla buluşan Ermin Zec arka direğe doğru hareketlenen arkadaşı Bogdan Stancu'yu görüyor. Ortasına savunmada Emrah Eren müdahale etmek için hamle yapsada topa dokunamıyor. Arka direkte topla buluşan Bogdan Stancu kalecininde açıyı daraltmasıyla istediği vuruşu yapamıyor. Ve şutunda Oğuz topu kornere çeliyor.
59'
Uğur Demirok'un doğrudan rakibine yaptığı sert müdahalesi sonrasında hakem tarafından sarı kart ile uyarılıyor.
59'
Savunmanın uzun pasında topla buluşan Jimmy Durmaz, topu kontrol edemeden Uğur Demirok'un sert müdahalesiyle karşılaşıyor. Ve yerde kalıyor.
55'
Gençlerbirliği'nde oyuncu değişikliği; Özgür İleri oyuna girerken Oktay Delibalta oyundan çıkıyor.
54'
Bu sert müdahale sonrasında hakem Abdullah Yılmaz, Bilal Kısa'yı sarı kartı ile uyarıyor.
54'
Jimmy Durmaz sağ kanatta topla buluşuyor. Savunmada kademeye gelen Bilal Kısa'yı geçmek istiyor. Fakat Bilal Kısa'nın sert müdahalesi sonrasında yerde kalıyor.
53'
Sol kanatta topla buluşan Mehmet Akyüz ceza sahasına doğru hareketleniyor. Topu sağ ayağına çektikten sonra vuruş açısını yakalıyor. Yakın direğe doğru sert şutunda kaleci Ramazan Köse topu güçlükle kornere çeliyor.
51'
Emrah Eren'in ceza sahasına ortasında savunma topu uzaklaştırıyor ancak top ceza sahası dışında bekleyen Güray Vural'da kalıyor. Topu kontrol ettikten hemen sonra vuruşunu çıkartıyor. Ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.
48'
Nizamettin Çalışkan'ın kullandığı korner sonrasında uzaklaştırılan top ceza sahası dışında bekleyen Jimmy Durmaz'da kalıyor. Kaleye uzak bir pozisyon olmasına rağmen kaleyi deniyor. Ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.
46'
Akhisar Bld.Spor ikinci yarıya değişiklikler ile başlıyor. Oyuna Kenan Özer ve Mehmet Akyüz girerken oyundan Çağdaş Atan ve Ahmet Cebe çıkıyor.
46'
Abdullah Yılmaz'ın düdüğüyle ikinci yarıya Akhisar Bld.Spor başlıyor.
45'
Hakem Abdullah Yılmaz ilk yarının son düdüğünü çalıyor. İlk yarı Gençlerbirliği'nin 2-0'lık üstünlüğü ile son buluyor.
44'
Güray Vural'ın penaltı noktasına doğru ortasında savunmanın arasından iyi yükselen Bruno Mezenga kafa vuruşunu yapıyor. Ancak top az bir farkla auta çıkıyor.
44'
Sol çaprazdan kazanılan kornerin başına Güray Vural geçiyor.
43'
Bruno Mezenga topu rakibinden kurtarmaya çalışırken Dusko Tosic'in sert müdahalesine maruz kalıyor.
39'
Golden sonra maç orta alan mücadelesi şeklinde geçiyor.
35'
Sağ tarafta topla buluşan Bilal Kısa ceza sahasına doğru güzel bir orta yapıyor. Ortasında savunma arasından iyi yükselen Ibrahima Sonko kafa vuruşunu yapıyor. Ancak top üstten farklı bir şekilde auta çıkıyor.
33'
Bogdan Stancu golde önemli bir katkı sağlıyor.
33'
GOOOLL!! Gençlerbirliği Ermin Zec ile farkı ikiye çıkarıyor. Bogdan Stancu top ile birlikte hızla ceza sahası içerisine doğru hareketleniyor. Savunmanın dengesiz yakalanması sonucunda Ermin Zec savunma arkasına güzel sarkıyor. Bogdan Stancu'da topu bekletmeden arkadaşı Ermin Zec'e çıkartıyor. Penaltı noktasına yakın bir yerde topla buluşan Ermin Zec kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Kalecini açıyı daraltmasına rağmen Ermin Zec topun dibine girerek kalecinin üzerinden topu ağlarla buluşturuyor.
30'
Nizamettin Çalışkan sağ ayağıyla yakın direğe doğru çok net bir vuruş çıkartıyor. Bu güzel şutu kaleci Oğuz zorlukla kornere çeliyor.
30'
Kazanılan serbest vuruşun başına Nizamettin Çalışkan geçiyor.
28'
Ceza alanı hemen dışında Bogdan Stancu rakibi Uğur Demirok'dan topu kurtarmaya çalışırken yerde kalıyor. Hakem bu sert müdahale sonrasında oyunu durdurarak faulü işaret ediyor ve Uğur Demirok'u sözlü olarak uyarıyor. Gençlerbirliği ise tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kazanıyor.
24'
Savunmadan hücuma desteğe gelen Uğur Çiftçi sol kanatta topla buluşuyor. Önündeki boş alanı kullanmayıp bekletmeden ortasını ceza sahası içerisine doğru yapıyor. Ortasında Oğuz kalesini terk ederek savunmanın arasından topu kontrol ediyor.
23'
Güray Vural altı pas üzerine doğru ortasını yapıyor. O bölgede Ibrahima Sonko topa doğru hamle yapsada top Sonko'yu aşıyor. Ve top kimseye değmeyerek ters kanattan taca çıkıyor.
23'
Sol taraftan kazanılan kornerin başına Güray Vural geçiyor.
20'
Sol kanatta topla buluşan Güray Vural ceza sahası içerisine doğru ortasını yapıyor. Fakat top istediği gibi gitmeyip auta çıkıyor.
17'
GOOOLL!! Gençlerbirliği Jimmy Durmaz ile maçta öne geçiyor. Sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşun başına Nizamettin Çalışkan ile birlikte Jimmy Durmaz geçiyor. Nizamettin Çalışkan topu yanında bulunan arkadaşı Jimmy Durmaz'a çıkartıyor. Jimmy Durmaz topla birlikte ceza sahasına doğru hareketleniyor. Kademeye gelen savunmaya rağmen topu sol ayağına çekerek uzak direğe doğru sert bir vuruş yapıyor. Kaleci Oğuz topa doğru hamle yapsada top ağlarla buluşuyor.
13'
Sol kanatta topla buluşan Ahmet Cebe ceza sahası içerisine giriyor ve son çizgiye kadar iniyor. Dar açısına rağmen ortasını yapıyor. Ancak kaleci Ramazan Köse kalesini terk ederek yerden yapılan ortayı yatarak kontrol ediyor.
11'
Sağ çaprazda topla buluşan Bruno Mezenga topu kontrol ettikten hemen sonra topu sol ayağına çekiyor. Vuruş açısını yakaladıktan hemen sonra vuruşunu yapıyor. Ancak vuruşu üstten aut ile sonuçlanıyor.
9'
Hızlı gelişen Gençlerbirliği atağında orta alanda topla buluşan Nizamettin Çalışkan önündeki boş alanı hızla kat ediyor. İleride hızla çoğalan Gençlerbirliği atağında Nizamettin Çalışkan sağ taraftan ceza sahası içerisine giren arkadaşı Jimmy Durmaz'a çıkartıyor. Jimmy Durmaz ilk hamlede topu sol ayağına çekiyor ve kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Kaleci Oğuz Dağlaroğlu kalesini terk ediyor. Jimmy Durmaz'ın vuruşunda top kaleci Oğuz'da kalıyor.
6'
Yine sol kanattan gelişen atakta Bruno Mezenga önündeki boş alanı kullanıyor. Son çizgiye kadar inen Bruno Mezenga altı pas üzerine doğru ortasını yapıyor. O bölgede topa doğru hareketlenen Ahmet Cebe savunmaya rağmen kafa vuruşunu yapıyor. Ancak top üstten auta çıkıyor.
4'
Akhisar Bld.Spor sol kanattan Güray Vural ile akın ediyor. Sol tarafta topla buluşan Güray Vural müsait açıyı bulduğu anda ortasını yapıyor. Ancak savunmada Ahmet Yılmaz Çalık doğru yer alarak topu tek hamlede uzaklaştırıyor.
Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak randevuyu Abdullah Yılmaz yönetecek. 

Yeşil-Siyahlı ekipte sakatlıkları süren Merter ve Mustafa Aşan kadroda yer almıyor. Başkent temsilcisinde ise Kulusic cezalı.

GENÇLERBİRLİĞİ-AKHİSAR BELEDİYE: 3-0

STAT: 19 Mayıs
SAAT: 21.45
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Abdullah Yılmaz

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Serkan Yanık, Uğur, Ahmet, Tosic, Nizamettin, Jimmy Durmaz, Gosso, Oktay Delibalta, Ermin Zec, Bogdan Stancu
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Diyadin

AKHİSAR BELEDİYE: Oğuz, Emrah Eren, Sonko, Uğur, Çağdaş (Dk. 46 Kenan Özer), Emin, Güray, Ahmet Cebe (Dk. 46 Mehmet Akyüz), Bruno, Bilal, Niasse
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

GOLLER: Dk. 17 Jimmy Durmaz, Dk. 33 Ermin Zec, Dk. 87 Stancu

Yorum Gönder