FLAŞ HABER

Başkan özür diledi!

06 Ekim 2015 Salı 14:08

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, taraftardan özür diledi.

Başkan özür diledi!

Uludağ Üniversitesi'nin (UÜ) 40. akademik yılı açılışı için akademisyenler ile Bursasporlu yönetici ve antrenörleri üniversite stadyumunda dostluk maçı yaptı.
 
 
 
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, son iki maçta aldıkları sonuçlarla camiayı sevindirmelerine rağmen yeşil-beyazlı takımın ilk haftalardaki kötü performansından dolayı taraftarlardan özür diledi.
 
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor'un üst üste iki tane önemli galibiyete imza attığını hatırlatılınca, "Ne diyelim, mutluyuz, beklediğimiz bir sonuçtu. Tabi takım daha hazır değil. Bununla ilgili hocamız çalışıyor, teknik ekip çalışıyor, futbolcular gayretli, istekli. Biraz zamana ihtiyacımız var. Bu milli takım arası işi gelecek inşallah. Gel ki orada da 7 tane futbolcumuz milli takımda" dedi.
 
Başkan Recep Bölükbaşı açıklamalarını şöyle sürdürdü:
 
 
 
YENİ SEZONDA AVRUPA'DA OLACAĞIZ
 
 
 
"Bursaspor'un zirveden başka şansı yok. Bundan sonra Bursaspor Avrupa kupalarına gitmek zorunda. İlk üçte, ilk dörtte olmaz zorunda. Bütçemiz büyük, Bursasporumuz büyüdü. Biz bunun farkındayız. Yeni stadımız da olacak biliyorsunuz. Onunla birlikte daha yeni bir ivme kazanacağız. Bu sene ben inanıyorum Avrupa kupalarına gideceğiz ve önümüzdeki senede şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olacağız. Bunu yapmak için de bütün şehir katmanları yanımızda, basın mensupları da yanımızda."
 
 
 
ÖZÜR İSTEDİLER, BEN DE DİLİYORUM
 
 
 
"Taraftarımız bize biraz küsmüştü, üzmüştük onları. Onlardan da her zaman özür diliyoruz. Basında da 'özür dilesinler' diye açıklamaları yer almıştı. Ben de özür diliyorum. Hep beraber olalım, birlik olalım, altından kalkamayacağımız hiçbir şey yok. Her şey birlik beraberliğe bağlı. İnşallah biz bunu yaptığımız sürece inşallah çok güzel şeyler olacak." 
 
 

Yorum Gönder