FLAŞ HABER

Barcelona'ya şok yenilgi!

03 Ağustos 2015 Pazartesi 00:51

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Fiorentina, Barcelona'yı 2-1 yendi.

Barcelona'ya şok yenilgi!
 Uluslararası Şampiyonlar Kupası Kuzey Amerika turundaki maçta, İtalyan  kulübü Fiorentina ile İspanya'nın Barcelona takımı, İtalya'nın Floransa  kentindeki Artemio Franchi Stadı'nda karşılaştı. 
 
Fiorentina, Bernardeschi'nin 4 ve 12. dakikada attığı gollerle 2-0 öne  geçti. Uruguaylı forvet oyuncusu Suarez, 17. dakikada kaydettiği golle  Barcelona'nın farkı bire indirmesini sağladı. Kalan sürede başka gol olmayınca  İtalyan temsilcisi, sahadan 2-1 galip ayrıldı. 
 
Bu yıl formatında değişikliğe gidilen Uluslararası Şampiyonlar Kupası,  Kuzey Amerika-Avrupa, Çin ve Avustralya olmak üzere 3 farklı turnuva şeklinde  düzenleniyor. 
 
Turnuvaya, aralarında İngiltere'den Manchester United, Chelsea ve  Manchester City, İspanya'dan Barcelona ve Real Madrid, İtalya'dan Milan, Inter,  Roma ve Fiorentina, Fransa'dan PSG ve Portekiz'den Benfica gibi Avrupa futbolunun  önden gelen takımları da katılıyor. 
Anahtar Kelimeler BarcelonaFlorentina

Yorum Gönder