FLAŞ HABER

Barcelona onu istiyor!

15 Ekim 2015 Perşembe 12:59

Barcelona onu istiyor! Barcelona Van Persie'yi transfer etmek istiyor.. Fenerbahçe'de mutsuz olduğu iddia edilen Robin van Persie için ocak ayı transfer döneminde Barcelona'nın transfer girişiminde bulunacağı belirtildi.

Barcelona onu istiyor!
İspanyol Mundo Deportivo gazetesinin iddiasına göre, FC Barcelona'nın teknik sekreteri Robert Fernandez'in, Hollanda ile Çek Cumhuriyeti arasında oynadığı maçta van Persie'yi izledi. Hücumda tecrübeli ve fiyat olarak uygun isimlere yönelen FC Barcelona'nn, Fenerbahçe'de mutlu olmadığı belirtilen van Persie için girişimde bulunacağı belirtildi.

Takım profiline uygun olan Hollandalı yıldızın 3,5 milyon Euro gibi bir rakam karşılığında transfer edilebileceği, Katalanların ara dönemde İstanbul'un yolunu tutacağı kaydedildi. Haziran 2015 tarihindeki toplam borcu 328 milyon Euro olan ve sadece 10 milyon Euro'luk transfer bütçesi olan FC Barcelona'nın, Celta Vigo'da forma giyen Nolito'yu alma şansı bulunmuyor.

Katalan ekibinin sezon başında Fenerbahçe'den ayrılıp Feyenoord'a giden Dirk Kuyt ile de ilgilendiği daha önce İspanyol basınında yer almıştı.

Yorum Gönder