FLAŞ HABER

Sportif Başarı

Sportif Başarı

Bahattin Küçük

bahattinkucuk@gmail.com
13 Şubat 2016, 21:35
 Galatasaray deplasmanda, Mersinidmanyurdu takımına 2-1 yenilerek, haftayı puansız kapadı.

Maça sağ bekte Denayer ile başlayan Denizli, Lazio maçını düşünerek sağ kanatta sadece Sabri'ye mahkum kalmayayım,alternatifim olsun diyerek,stoper orijinli Denayer'i sağ bek oynattı.

Yılların tecrübesi Denizli, Semih'in artık Galatasaray'da oynayacak kapasitesinin olmadığını anlayamadımı.

Chedju-Denayer bu takımın iki stoperi, yedekleri Hakan Baltadır.

Olcan, Semih,Yasin, bu takımda oynayacak kapatisede değil.

Lig sonuncusu takıma bu sene dört puan veren Galatasaray, maalesef Başta Hamzaoğlu olmak üzere, Teknik ekibin hatalarının ceremesini çekmiştir.

Sezon başında bu takımı Umut ve Burak'a güvenerek santraforsuz bırakan Yönetim ve Hamza Hoca'nın hatasına, devra arası transferinde Denizli hoca da düşmüştür.

Rakip Mersinidmanyurdu.Önde basıyorlar, Galatasaray topla çıkamıyor.

Rakibin tek güçlü oyuncusu Nakoulma, ona önlem almışsın, santrafor'un öyle bir asist yapıyor ki, adam hayatının en rahat gol'ünü atıyor ve Semih'i kırmıza karta mahkum ediyor.

Donk diye bir oyuncu almışsın, Galatasaray'a gelen bütün oyuncular gibi sahada isteksiz ve güçsüz.Kafasına göre takılıyor.

Rakibe karşı bu kadar etkisiz ve futbol aklından yoksun oynayan bir Galatasaraya bu akşamki kadar hiç şahit olmamıştım.

Resmen yapılan pas hataları ile gel bize gol at, belki kümede kalırsın jesti yaptılar.

Perşembe gecesi Lazio ile Avrupa kupası maçı var.

Bu Galatasaray hiç umut vermiyor.Kadro kalitesi ve takımın mücadele enerjisi çok düşük.

Yönetim ''Tek Bilek, Tek Yürek'' kampanyası yaparak Galatasaray camiasını bütünleştirmeye uğraşırken, maalesef futbolcular sportif başarıya ulaşacak tek yüreği oluşturamadılar.

Bu nedenle, sahada yeterli mücadeleyi veremeyen futbol takımına yapılacak ödemelerin kaynağını niye ben oluşturayım, bunlar içinmi bileklik alacağım diyen taraftarlar taşın altına ellerini sokmak istememektedirler.

Futbol kulüplerinde yapılacak her kampanya'nın başarısı, sportif başarılara bağlıdır.

Galatasaray'lı sporcular maalesef bu bilinçle hareket etmiyorlar.Galatasaray'lı taraftarlar sahadaki mücadeleden hiç memnun değiller.

Her galibiyete 1.5 milyon TL verilen ligimizde galibiyete hasret kalan Galatasaray, aslında gelirlerini arttıracak en önemli kaynağa, futbolcularının sahada vereceği mücadele ile kavuşacaktır.

Takımın hedefsiz  kaldığından bahsediliyor.

Bu gün futbolcuların başında Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak olsaydı, onları hedefsiz bırakmazlar, kazanılacak her maçın camiayı bütünleştireceğini anlatırlardı.

Galatasaray yönetiminin en büyük eksiği, takımın ''Tek Bilek, Tek yürek '' olmasını sağlayacaklarına, işe yine yanlış yerden başladılar ve taraftarlara baş vurdular.

Galatasaray'ın başta Denetleme Kurulları, Genel Kurul üyeleri, yöneticileri ve Başkanları takımın bu duruma gelmesine neden olanlardır.

''Tek Bilek, Tek Yürek '' kampanyasına kaç adet bileklik alarak katıldılar.

.Kendilerinin hatalarını,taraftarların üstlenmesine nasıl kayıtsız kalıyorlar anlaşılır gibi değil.

Yorum Gönder