FLAŞ HABER

FUTBOLCUYA DAYALI DÜZEN

FUTBOLCUYA DAYALI DÜZEN

Bahattin Küçük

bahattinkucuk@gmail.com
25 Ocak 2015, 21:17
 Galatasaray, Rizespor'u 2-0 yenerek,haftayı üç puan ile kapadı.
 
Maç öncesi açıklanan esame listesinde,kulübesinde stoper'i bile bulunmayan Galatasaray'ın ve dört as oyuncusu eksik Rizespor'un Teknik Direktörleri oyuncularına göre taktik düzende sahaya onbirlerini sürmüşlerdi.

Galatasaray'ın başına geldiğinden beri,4-4-2 oynayan Hamza Hoca maç'a tek forvetle başladı.Snejder'i hücumda destekleyici forvet gibi oynattı.Sneijder hocasını haklı çıkararak bir gol ve bir asist ile maç'ı tamamladı.

Devre arası hazırlık kampına geç başlayan ve hazırlık maçlarında üç futbolcusu sakatlanan Galatasaray, stoper arayışlarında aradığını bulmadı.Elinde sadece Gökhan vardı ama, parasını takır takır ödediği futbolcusundan, As Başkan Abdurrahim Albayrak'ın gereksiz açıklamaları nedeniyle faydalanamadı.

Maç 2-0 iken oynamak isteyen Burak Yılmaz maç'a dahil edildi.İki dakika sonra yerde kalarak maç'ı terk etti.Sakatlık sorunu yaşayan futbolcu ne kadar isterse istesin maç'a alınmaz.Şimdi iyileşme süresi daha da uzayacak.

Maç'ın 87.Dakikasında kaptan Selçuk sarı kart görüyor ve Bursaspor maç'ında yok.

Emre Çolak tüm uyarılara rağmen top ile çok oynuyor,final paslarını zamanında atamayarak Sneijder'i çıldırtıyor.

Melo, taraftarlarının yüreğini ağzına getirecek şekilde lakayıt ve disiplinsiz oynuyor.

Umut ise yüzde yüzlük golleri kaçırıyor.

Kalede Muslera ikinci yarıda yaptığı kurtarışlar ile tüm bu hataları örtüyor.

Prandelli zamanında devre arası kamp proğramı yapılmış, futbolculara onar gün izin verilmiş.

Hamza Hoca futbolcular ile sorun yaşamamak için, uzun tatil'in zararlarını bilmesine rağmen,önceden rezervasyon yapan futbolcularına aynı proğramı uygulatı.Hamza Hoca'nın bu jestine karşılık futbolcuları, tatil süresince kendilerine verilen proğramları tam olarak uygulamadıklarından sakatlık ve güçsüzlük problemleri yaşadılar.

Galatasaray'ı Şampiyonluktan edecek ''FUTBOLCULARA DAYALI DÜZEN''in zararları, eksik Rizespor karşısında bile ortaya çıktı.

Haftaya rakip Bursaspor.Selçuk, Burak, Semih,Chedjou, gibi banko oyuncular bu maçta oynayamayacaklar.

Bu gece eksik Rizespor karşısında, özellikle ikinci yarı rakibine top ile oynama izni  ve gol pozisyonları veren Galatasaray'ın,

önümüzdeki hafta oynayacağı  Bursaspor karşısında, işi çok zor.

Yorum Gönder