FLAŞ HABER

Aziz Yıldırım'ın Tuncay korkusu

30 Nisan 2015 Perşembe 18:14

Aziz Yıldırım'ın Tuncay korkusu... Aziz Yıldırım: Tuncay Şanlı gibi olmasın... Sezon başında Fenerbahçe’den Sportif direktör Walter Sabatini’nin büyük çabaları sayesinde iki yıllığına Roma’ya kiralanan Salih Uçan, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle şu ana kadar pek fazla forma giyme şansı bulamadı. Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia’nın Salih'in geleceği konusunda sorulan soruları da geçiştirmesi kafaları iyice bulandırdı.

Aziz Yıldırım'ın Tuncay korkusu
Salih Uçan'ın menajeri Ömer Uzun, çizme basınına açıklama yaptı ve son durumu anlattı.
 
Uzun şunları söyledi:
 
Salih hala Fenerbahçe'nin oyuncusudur ve Türk ekibi onu geri almakla büyük mutluluk duyar. Roma'da bu sezon yeteri kadar şans bulamadı ancak önümüzdeki sezon daha fazla süre almalıdır. Kulüpten kimse benimle bir görüşme yapmadı. Salih'in başka bir takıma kiralanacağı hakkında kimse benimle iletişime geçmedi. Haziran 2016'ya kadar Salih Roma'da kalacak gibi duruyor. Ondan sonrasını şimdilik ben de bilmiyorum.

Tuncay Şanlı'nın durumuna düşmesin!
 
Bu arada Fenerbahçe'nin Salih'i geri almak istediği iddia ediliyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın genç oyuncunun menajeri Ömer Uzun'u arayarak takıma geri dönmek isteyip istemeyeceğini sorduğu belirtiliyor. Koskoca bir sezonu bir kaç maç oynayarak geçiren Salih'in bu şekilde kendisini gösterip geliştiremeyeceğini, önümüzdeki sezon takımı büyük ölçüde gençlerden kuracağını, Salih'in de bu kadronun değişmez oyuncusu olabileceğini söylediği belirtiliyor.
 
Yıldırım, Tuncay Şanlı konusundan örnek vererek "Tuncay hem Fenerbahçe'nin hem de Türk Milli Takımı'nın değişmez oyuncusuydu. Avrupa diye tutturdu. Ona Roberto Carlos'un kaptanı olmak sana yetmiyor mu dedim ama dinlemedi. Yanlış takımlara yanlış zamanda gitti. Sonuç ortada.

Salih illa Avrupa'da oynamak istiyorsa da yaşı çok genç.  Bir senesi boşa gitti. Seneye de böyle olursa kendisini toparlayamaz. Fenerbahçe'de kendisini ispatlasın, sonra ben onu istediği takıma kendi ellerimle göndericem" dediği belirtiliyor.
Menajer Uzun'un da Salih'e bu konuyu aktardığı, sezon sonu İtalyan ekibinin tavrına göre hareket edileceği de gelen haberler arasında.

Yorum Gönder