FLAŞ HABER

Aziz Yıldırım'dan G.Saray'a müjde!

28 Temmuz 2014 Pazartesi 09:40

Eskişehirspor Yönetimi, adı Fenerbahçe ile de anılan milli futbolcunun bonservis bedelini sürekli yükseltiyordu. Ancak Aziz Yıldırım, artık takviye yapmayacaklarını açıklayınca, Galatasaray'ın eli güçlendi. Bu transfere artık kesin gözüyle bakılıyor.

Aziz Yıldırım'dan G.Saray'a müjde!
Fenerbahçe’den Galatasaray’a transfer müjdesi... Sarı-Kırmızılılar’ın uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Tarık Çamdal’la, Sarı-Lacivertliler’in de ilgilendiği konuşuluyordu. Hâl böyle olunca da Eskişehirspor Yönetimi, sürekli olarak milli futbolcunun bonservis bedelini yükseltiyordu. Ancak Fenerbahçe cephesinden gelen bir açıklama, bu transferde Galatasaray’ın elini bir hayli güçlendirdi. Başkan Aziz Yıldırım, son olarak Diego’yu aldıklarını hatırlatarak, artık başka takviye yapmayacaklarını dile getirdi. Bu sözlerle birlikte Tarık’ın tek talibi Galatasaray kaldı. Bir ara Beşiktaş’ın da ilgilendiği genç savunma oyuncusunun parası fazla gelince, Siyah-Beyazlılar geri adım atmak zorunda kalmıştı. Galatasaray cephesi de, Es Es’in bitmek bilmeyen talepleri nedeniyle görüşmelerden çekilmek üzereydi. Oysa ki, gerek oyuncunun büyük takımlarda oynama isteği, gerekse ortada 4-5 milyon Euro gibi büyük rakamların dolaşması, bu transferin büyük ihtimalle gerçekleşeceği izlenimini veriyor. Özellikle Prandelli’nin Tarık Çamdal ismini telaffuz etmesinden sonra, Cim Bom yönetiminin bu işe daha ciddi yaklaştığı biliniyor.


Akıllara Alper’i getirdi

Tarık Çamdal konusunda yaşanan gelişmeler, doğal olarak akıllara geçen sezonki Alper Potuk transferini getirdi. Zira başrolde yine iki büyük kulübün yanı sıra Eskişehirspor vardı. Galatasaray her konuda Alper’le anlaşmış ve görüşmelerin başladığını borsaya bildirmişti. Ancak yönetimlerin bile el sıkışmasına rağmen, son anda araya giren Fenerbahçe fiyatı yükselterek Alper Potuk’u renklerine bağlamış ve polemiklerle dolu bir süreç başlatmıştı. Genç orta saha oyuncusu ise performansıyla kısa sürede A Milli Takım’a yükselmeyi başardı. 

Yorum Gönder