FLAŞ HABER

Aziz Yıldırım açılışa katıldı

15 Eylül 2015 Salı 23:56

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü İstanbul Fatih Şubesi'nin açılışına katıldı.

Aziz Yıldırım açılışa katıldı
 Fatih'te yapılan törenle faaliyete geçen şubenin açılışında  Yıldırım'ın yanı sıra Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İstanbul Ticaret  Odası Başkanı İbrahim Çağlar ile şubenin başkanı Yahya Uğur yer aldı. 
 
Sarı-lacivertli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşma  yapan Aziz Yıldırım, şubenin Fenerbahçe'ye katkı sağlayacağını belirterek, şu  ifadeleri kullandı: 
 
"Beni 'efsane' diye çağırdılar kürsüye. Bu lafa takılıyorum. Kimse  efsane değil. Görevimizi yapıyoruz. Fenerbahçe büyüyor. 1 Milyon Üye projesi çok  iyi gidiyor. Yandex de Fenerbahçelilerin katkısıyla daha iyi gidecek. Biz  Fenerbahçelilerin bir ayrıcalığı var. Biz bir sivil toplum örgütüyüz. Ülkenin bu  zor günlerinde daima dayanışma içinde bu ülke için ne gerekirse yaptık ve  yapacağız. Fenerbahçe inşallah daha çok şube açar ve ülkenin kaderinde rol  oynayacak noktalara gelir." 
Fatih Belediye Başkanı Demir ise Fenerbahçe'nin ülkenin tarihi  çınarlarından biri olduğunu vurgulayarak, ilçelerinde böyle bir şubenin  açılmasından dolayı mutluluğunu dile getirdi. 
 
Konuşmaların sonunda, 1909 yılında Ermeni bestekar Krikor Sinanyan'ın  Fenerbahçe için yazdığı marşın notalarının yer aldığı portre Aziz Yıldırım'a  takdim edildi. 
 

Yorum Gönder