FLAŞ HABER

Aziz Yıldırım 2 Beşiktaşlı ismi istiyor!

15 Temmuz 2015 Çarşamba 01:43

Pereira'ya Beşiktaş'ın yıldızlarını önerdi!

Aziz Yıldırım 2 Beşiktaşlı ismi istiyor!
 Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, orta saha takviyesi konusunda Beşiktaş'ın yıldızlarının son durumunu araştırması için Ali Yıldırım'a talimat verdi.
Fenerbahçe'nin yeni kadrosunda yabancı kontenjanında fazlalık oluşurken, yerli kontenjanında ise boşluk oluşturdu. Eldeki yerli sayısı 11'de kalırken, yeni transferlerin ''yerli'' olması kararı alındı.
Vitor Pereira'nın orta saha istemesi nedeniyle Fellaini, Hernanes, Guarin gibi isimlerle görüşmeler yapan Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan Pereira'ya sürpriz bir teklif geldi. Daha önce önerdikleri Ozan Tufan'ı, ''İyi oyuncu fakat o rakamlar çok yüksek. Düşük bir bedelle olacaksa gelebilir'' diyerek veto eden Pereira'ya Beşiktaş'ta forma giyen Tolgay Arslan ve Oğuzhan Özyakup isimlerini önerdi. Pereira'nın bu isimlere onay vermesiyle kardeşi Ali Yıldırım'a talimat veren Aziz Yıldırım'ın bu oyuncuların durumu hakkında Beşiktaş'tan bilgi almasını istedi.
Ali Yıldırım'ın Beşiktaşlı yöneticilerle yapacağı görüşmenin ardından bu oyuncular konusunda teklif yapılıp yapılmayacağı netlik kazanacak. Fenerbahçe'de ayrıca kanatlarda ''rotasyon'' için Bursaspor'dan Volkan Şen için yeniden harekete geçilecek.

Yorum Gönder