FLAŞ HABER

Avcı: Önemli bir galibiyet

17 Mayıs 2015 Pazar 17:55

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

Avcı: Önemli bir galibiyet
İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise lig  dördüncülüğünü koruma adına deplasmana önemli bir galibiyete imza attıklarını  ifade etti.
 
Maça iyi başladıklarını ancak devamını getiremediklerini dile getiren  Avcı. "Oyun istediğimiz gibi başladı. Topa sahip olma ve oyunun temposunu  ayarlamak bizim elimizdeydi. Bunun sonucunda da 3-4 pozisyona girdik ama eksik  olan bir şey vardı, oyunun ritmini ve temposunu daha fazla yükseltebilirdik.  İkinci yarıdaki oyundan memnun değilim. Verdiğimiz tek pozisyonda mağlup da  olabilirdik ama dönüşünde golü attık" diye konuştu.
 
Galibiyetin ligdeki konumlarını güçlendirme adına çok iyi olduğunu  aktaran, Avcı, sözlerini şöyle tamamladı: "Bizim için dördüncülüğü korumak ve 9 günde 3. maçı kazanmak son  derece önemliydi. Oyunlar bazen sıkıntılı olabiliyor ama kazanmak önemliydi. 32  hafta geçti, oyun kalitemizde fazla dalgalanma yok. Ligin 16 haftasında gol  yemedik, bu bizim için son derece önemli. 57 puana ulaştık, oyuncularımı tebrik  ediyorum."
 
Hamit Cihan: Tekrar Süper Lig'e döneceğiz
 
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu  Hamit Cihan, takımın küme düşmesine ilişkin, "Önümüzdeki süreci çok iyi bir  şekilde değerlendirip, tekrar Süper Lig'e çok güçlü şekilde dönmenin planı  yapılmalıdır" dedi.
 
Cihan, 1-0 mağlup oldukları İstanbul Başakşehir maçının ardından  katıldığı basın toplantısında Spor Toto Süper Lig'e veda etmenin üzüntüsünü  yaşadıklarını söyledi. Son dönemde iyi maçlar oynadıklarını ancak bunu sonuca  yansıtamadıklarını kaydeden Cihan, şöyle devam etti: "Gerçekten çok üzgünüz. Bu maçın sonucuyla Erciyesspor'un bir alt lige  düşmesi kesinleşti. Görevi aldığımız bu süreç içerisinde, teknik heyet olarak  futbolcuları gösterdiği mücadele dolayısıyla canı gönülden kutluyoruz. Gerek  antrenmanlarda gerekse maçlarda inanılmaz bir çaba ortaya koydular. Maalesef  karşılaşmalarda sonuç üretemediğimiz, puanlar alamadığımız için böyle bir durum  söz konusu oldu."
 
Kayseri Erciyesspor'un tekrar Süper Lig'e döneceğine inançlarının tam  olduğunu vurgulayan Cihan, "Sonbaharda ağaçların yaprakları döküldüğünde öldüğünü  zannederiz, öyle düşünürüz. Halbuki ağaçlar yapraklarını dökerek uykuya yatarlar  ve bahara daha güçlü şekilde dönerler. Kayseri Erciyesspor'un da böyle bir sürece  ihtiyacı var. Önümüzdeki süreci çok iyi bir şekilde değerlendirip, tekrar Süper  Lig'e çok güçlü şekilde dönmenin planı yapılmalıdır" ifadelerini kullandı. 

Yorum Gönder