FLAŞ HABER

Atiba, Ada yolcusu

02 Aralık 2014 Salı 11:48

Atiba, Ada yolcusu... İngiliz basını, Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki oyuncunun gelecek sezondan itibaren Premier League'de boy göstereceğini iddia etti.

Atiba, Ada yolcusu
Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olmasına rağmen yönetimin hâlâ masaya oturmadığı Atiba için İngilizlerden transfer iddiası geldi. Bath Chronicle gazetesi, 31 yaşındaki Kanadalı oyuncu ile West Ham'ın ciddi şekilde ilgilendiğini ve Atiba'nın gelecek sezondan itibaren Londra ekibinde forma giyeceğini iddia etti. Beşiktaş 'ın sözleşme yenilememesi nedeniyle ocak ayından itibaren istediği takımla görüşme hakkına sahip olacak tecrübeli futbolcu, bir kulüple anlaşması durumunda sezon sonunda bonservissiz olarak gidebilecek.

HER YERDE OYNUYOR
Geçtiğimiz yıl PSV Eindhoven'den bedelsiz transfer edilen Atiba, performansıyla teknik direktör Bilic'in jokeri oldu. Hırvat çalıştırıcı; sağ bek, stoper ve ön libero mevkilerinde görev yapabilen siyahbeyazlı futbolcu ile en kısa zamanrda sözleşme yenilenmesini istiyor. Kanadalı yıldız, Beşiktaş formasıyla çıktığı 52 karşılaşmada 1 gol atıp, 6 da asist yapmayı başardı.

Fotomaç
Anahtar Kelimeler AtibaAda Yolcusu

Yorum Gönder