FLAŞ HABER

Ateletico Madrid'in takibinde

18 Ocak 2015 Pazar 09:55

Ozan Tufan Ateletico Madrid'in göz hapsinde İspanyolların ünlü spor gazetesi AS, gündeme bomba gibi düşecek bir iddia getirdi. İspanya'nın son şampiyonu Atletico Madrid'in Ozan Tufan'ı göz hapsine aldığı iddiası spor gündemini hareketlendirdi.

Ateletico Madrid'in takibinde
İspanyolların ünlü spor gazetesi AS, Arda Turan’ın da formasını giydiği Atletico Madrid’in Ozan Tufan’ı takip ettiğini yazdı. Haberde Ozan’ın babası Mehmet Tufan’ın oğlunun İspanyol ekibinin takibinde olduğunu doğruladığının da altı çizildi. Bu arada yönetimin Ozan’ın fiyatını aşağıya çektiği iddia edildi.

ARDA TURAN’IN GÖZDESİ

Yaptığı çıkışla birçok takımın gözdesi haline gelen Ozan Tufan’la ilgili son iddiayı İspanyolların ünlü gazetesi As ortaya attı. Haber’de Arda Turan’ın formasını giydiği Atletico Madrid’in genç futbolcuyu takip ettirdiği belirtildi. Arda Turan’ın hemen her röportajında Ozan Tufan hakkında söylediği olumlu sözlerin konuşulduğu dönemde As gazetesi, genç futbolcunun babası Mehmet Tufan’ın da izleme olayını doğruladığını iddia etti.
YÖNETİM FİYATI İNDİRDİ

Haberde Ozan’ı bir başka İspanyol kulübü Valencia’nın da izlettirdiği ayrıca Milan, Mancherster City, Juventus, Chelsea ve Amerika Birleşik Devletleri’nden bir takımın da Ozan’la ilgilendiği yazıldı. Bu arada Ozan Tufan’ın bonservisini daha önce 10 milyon Euro olarak belirleyen Bursaspor yönetiminin fiyatı aşağıya çektiği belirtiliyor. Yeşil Beyazlı yöneticilerin kendi aralarında fiyatı 7 milyon Euro seviyelerine çekmeyi konuştukları ifade ediliyor.

15 MAÇTA 2 GOL 2 ASİST

Bu sezon şimdiye kadar 15 maçta 2 gol 2 asist kaydeden Ozan Tufan'ı, Atletico Madrid'in yanı sıra, Milan, Juventus, Chelsea ve Manchester kulüplerinin de takip ettiği ileri sürüldü.

Yorum Gönder