FLAŞ HABER

Aslan'dan tuhaf rekor

26 Kasım 2014 Çarşamba 13:29

Eksi iki averajla ligin 3’üncü sırasında bulunan Galatasaray eşine az rastlanır bir işe imza attı.

Aslan'dan tuhaf rekor
 Ne Avrupa’nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere,İspanya, Almanya, İtalya ve Fransa’da ne de Brezilyaile Arjantin’de eksi averajlı bir takım ilk 3’te bulunmuyor.
 
Bu sezona hem Türkiye'de hem de Avrupa'da kötü bir başlangıç yapan Galatasaray" target="_blank" class="tag" style="text-decoration: none; color: rgb(3, 42, 127); cursor: pointer; outline: 0px;">Galatasaray, henüz istediği oyunu sahneye yansıtabilmiş değil. UEFAŞampiyonlar Ligi'nde bu yıl Anderlecht, Dortmund veArsenal'le birlikte aynı grupta yer alan Sarı Kırmızılılar henüz galibiyetle tanışamadı.
 
Ligde de istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Prandelli'nin öğrencileri aldıkları Fenerbahçe galibiyeti ile bir çıkış yakalamak istiyordu. Ancak ligde son olarak alınan 3-0'lık Trabzonspor" target="_blank" class="tag" style="text-decoration: none; color: rgb(3, 42, 127); cursor: pointer; outline: 0px;">Trabzonspor mağlubiyeti hayalleri yine suya düşürdü. Ligdeki bu kötü gidişe rağmen 3. sırada yer alan Galatasaray ilginç bir istatistiğe de imza atmış bulunuyor.
 
HİÇ BİR ÜLKEDE BÖYLE BİR DURUM YOK
 
Galatasaray -2 averajla ligin 3’üncü sırasında. Ne Avrupa’nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya ve Fransa’da ne de Brezilya ile Arjantin’de eksi averajlı bir takım ilk 3’te bulunmuyor.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder