FLAŞ HABER

Aslan Uyudu!

30 Ağustos 2013 Cuma 23:36

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, Eskişehir'e konuk oldu ve durgun karşılaşma 0-0 sona erdi.

Aslan Uyudu!
 Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, Eskişehir'e konuk oldu ve durgun karşılaşma 0-0 sona erdi.

Geçen hafta zorlu Bursa deplasmanından 1-1'lik eşitlikle dönen son şampiyon Galatasaray, Anadolu'nun bir başka devi Eskişehir'den de 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

Maça iki takım da tempolu başlarken ev sahibi Es-Es Necati ve Erkan'la tehlikeli ataklar yarattı. Galatasaray'da ise Drogba Eskişehir savunmasına zorlu anlar yaşattı. Ancak iki takım da ilk yarıda aradığı golü bulamadı.

İkinci yarıya ise Eskişehir hızlı başladı. Devrenin henüz ilk saniyelerinde Necati'yle gole çok yaklaşsa da Muslera geçit vermedi. Bu arada Fatih Terim, ilk yarıda etkisiz kalan Burak'ı kenara alarak 2. yarıya Amrabat'la başladı. İlerleyen dakikalarda Melo'lya net bir fırsatı harcayan Cim Bom'da 71. dakikada Drogba'nın vuruşu da direkten döndü. Kalan dakikalarda iki takımın da gol çabaları yeterli olmayınca karşılşma 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla Galatasaray 5 puana yükselirken, Eskişehirspor puanını 4'e çıkardı.. 

ESKİŞEHİRSPOR - GALATASARAY: 0-0

STAT: Atatürk
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Veysel, Akaminko, Diego, Tarık, Erkut (Dk. 67 Özgür Çek), N’Diaye, Aytaç, Erkan, Kamara, Necati Ateş (Dk. 67 Bienvenu)
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Gökhan Zan (Dk. 56 Ceyhun), Semih, Hakan Balta, Felipe Melo, Selçuk, Sneijder, Engin Baytar, Burak Yılmaz (Dk. 46 Amrabat), Drogba
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

SARI KART: Veysel (Eskişehirspor), Dk. 78 Selçuk (Galatasaray)

Yorum Gönder