FLAŞ HABER

Aslan, finali kaçırdı

18 Ocak 2015 Pazar 01:04

Aslan, finali kaçırdı. Galatasaray, International Royal Cup’ta Arjantin ekibi River Plate’le karşılaştı.

Aslan, finali kaçırdı
Galatasaray, Antalya'da yaptığı kampın ilk hazırlık maçında normal süresi 1-1 biten karşılaşmayı penaltı atışları sonucu River Plate'e 7-6 yenildi.
ALANYA kampının 4. gününde ilk hazırlık maçını oynayan G.Saray, River Plate’e 1-1’ın sonunda penaltılarla yenildi ve Royal Cup’ta final oynama şansını kaybetti. R.Plate turnuvaya U-21 takımıyla katıldığı için olsa gerek Hamza Hamzaoğlu da ona göre bir 11 ile sahaya çıkmıştı. Defansta Koray-Emre Can ikilisi göre alırken Sinan Gümüş-Yasin kantlarda, ilerde ise Pandev-Umut vardı. River’in genç oyuncuları oldukça hırslı ve sert başladı maça. Sarı-kırmızılılar ilk yarıda çok da etklili olamamasına ve River Plate’in iki golü geçerli olmamasına rağmen 41’de Pandev’in golüyle öne geçti.
 
2. devrenin başlarında River Plateli oyuncuların sertliği artırması sonrası Pandev, Barboza ile itişti. Bu pozisyondan birkaç dakika sonra Borboza bu sefer de Hakan’a dirsekle vurdu ama hazırlık maçı olmasından dolayı atılmadı. 87’de Diaz serbest vuruştan durumu 1-1 yaptı. Penaltılara giden maçı River Plate 6-5 kazandı ve bugünkü finalde Beşiktaş’ın rakibi oldu.
 
‘Hemen penaltılara geçelim’

 
BURAK’IN sakatlığından sonra için değişiklik yapamayan ve 10 kişiyle devam eden G.Saray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, hakem Mustafa Öğretmenoğlu’ndan uzatmaya gidilmeden penaltılara geçilmesini rica etti. R.Plate cephesi de bu isteğe olumlu yanıt verdi.

Yorum Gönder