FLAŞ HABER

Ashley Young Galatasaray'a

21 Nisan 2014 Pazartesi 11:07

Ashley Young Galatasaray'a!.. Galatasaray, Manchester United'ın yıldız oyuncusu için harekete geçti.

Ashley Young Galatasaray'a
Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için harekete geçen Galatasaray rotayı Ada'ya çevirdi. Ligde şampiyonluk iddiasını kaybeden ve Türkiye Kupası finaline odaklanan takım, teknik direktör Roberto Mancini'nin raporu doğrultusunda yaz döneminde gerçekleştirilecek transferler için çalışmalara şimdiden başladı.

Roberto Mancini, Premier Lig'de Manchester City'yi çalıştırdığı dönemde, Ada'da en beğendiği oyunculardan biri olan yıldız ismin alınması için yönetime ayrıntılı bir rapor sundu. İtalyan hocanın, gelecek hafta Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile bir araya gelerek oyuncu için bir toplantı yapacağı öğrenildi.

Football Direct News'in haberine göre, Galatasaray, Manchester United'da forma şansı bulmakta zorlanan İngiliz oyuncunun peşinde düştü. Haberde, Galatasaray'ın sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Ashley Young için ilk girişimi yaptığı ve oyuncunun kararını beklediği iddia edildi.

Sarı-kırmızılı kulübün; Roberto Mancini'nin ısrarla alınmasını istediği oyuncu için tüm şartları zorlayacağı belirtiliyor. İngiliz devinin yıldız ismi bonservisiyle vermeme ihtimaline karşılık, Galatasaray'ın oyuncuyu bir sezon kiralama yoluna da gidebileceği ifade edildi.

28 yaşındaki kanat oyuncusu, takımında sürekli oynamadığı gerekçesiyle Haziran ayında düzenlenecek Dünya Kupası'nda İngiltere kadrosunda yer alamayabilir.

Young'un kulübüyle iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

(Eurosport)

Yorum Gönder