FLAŞ HABER

Antalyaspor toplu imza töreni yapacak

10 Ağustos 2013 Cumartesi 14:23

Medical Park Antalyaspor, 2013-14 sezonu öncesi Antalya'da ilk antrenmanını dün gece Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda yaptı

Antalyaspor toplu imza töreni yapacak
 İdman öncesinde Akdeniz Üniversitesi yetkilileri, Teknik Direktör Samet Aybaba’ya çiçek verdi. İdmanda sakat olan Onur Tuncer, Deniz Barış ile takıma henüz katılmayan Vederson ile Anton Ferdinand ve Ümit Milli takımda olan Emrah Başsan yer almadı. Futbolcular düz koşu yaptıktan sonra, iki grup ortada top kapmaca oynarken Zeki, Tita, Mehmet Sedef, Musa Nizam, Sammy ve Emre Güngör'den oluşan grup ise ayak tenisi maçı yaptı.

Antrenman düz koşu ve açma germe ile sona erdi. Teknik Direktör Samet Aybaba, orta alanda güç dengesi eşit futbolcularla yola çıktıklarını belirterek, en az 2 takviyeye daha ihtiyaçları olduğunu söyledi. Öte yandan, Antalyaspor bugün Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak sezon açılışında taraftarı ile buluşacak. 

Kırmızı beyazlı takım bu akşam tarihinde ilk kez topluca imza töreni düzenleyecek. Antalyaspor, törenden sonra PTT 1. Lig ekibi Fethiyespor ile hazırlık maçı yapacak.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder