FLAŞ HABER

Antalyaspor ,Rizespor karşısında galibiyet arıyor

04 Ekim 2013 Cuma 12:14

Medical Park Antalyaspor, Pazar günü oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı idmanla sürdürdü.

Antalyaspor ,Rizespor karşısında galibiyet arıyor
 Antrenman öncesinde teknik direktör Samet Aybaba, gazetecilerle bir araya geldi. Aybaba, Çaykur Rizespor'un hem oynadığı futbol, hem de sıralamadaki yeri itibarıyla lige en iyi başlayan ekiplerden biri olduğunu söyledi. Rize'nin zor bir deplasman haline geldiğini aktaran Aybaba, "Biz de ligde aldığımız ilk galibiyetle moral bulduk. Adeta huzur bulduk" dedi.

Oyuncularının bir maçı kazanarak her şeyin bitmediğinin bilincinde olduğunu ifade eden Samet Aybaba, "Bizim Çaykur Rizespor maçıyla seri bulmamız lazım. Bunu da futbolcularımla paylaştım. Onlar da bunun bilincinde. Oyuncularım artık doğru işler yapmaya başladı. Zaman zaman şans faktörü, zaman zaman da bireysel etkenler aldığımız sonuçlara yansıdı" diye konuştu.
Bir gazetecinin, futbolcuların büyük maçlara daha iyi konsantre olduğunu hatırlatması üzerine Aybaba şunları söyledi: 
"Evet futbolcular Beşiktaş maçına güzel konsantre oldu. Ancak biz Gaziantepspor ve Eskişehirspor maçlarında da çok iyiydik. Kazanabileceğimiz maçlardı. Ama orada şanslı günümüzde değildik. Ligde nerelere kadar gidebileceğimi birkaç hafta sonra görebiliriz."

Kırmızı beyazlılarda sabahki idmana sakatlığı süren Deniz Barış ile Beşiktaş maçında hafif sakatlık geçiren iki golün sahibi Diarra katıldı. Yine sakat olan Ziziç ve İnsa da takımdan ayrı çalıştı.

Süleyman EKİN - Mehmet KILIÇASLAN /ANTALYA DHA
DHA

Yorum Gönder