FLAŞ HABER

Alpay Özalan yorumu!

29 Ağustos 2015 Cumartesi 11:41

İyi bir Quaresma’nın takıma katılmasıyla Beşiktaş daha iyi oynayacaktır!

Alpay Özalan yorumu!
 Dün akşam Beşiktaş rahat bir galibiyet aldı. Oyunun şifresini çözen Oğuzhan’ın frikiğine kadar fazla pozisyon üretemeyen bir Beşiktaş vardı sahada. Sosa’nın maç eksiğinin fazla olması, kenar beklerinin ofansif görevlerini yerine getirememesi, Töre ve Olcay’ın bireysel becerileriyle kenardan inememeleri, gole kadar Beşiktaş’ın fazla pozisyon üretememesinin nedenlerindendi.BANA göre Şenol Güneş, 2. yarı çift santfora geçmekle doğru bir iş yaptı. Frikik golünden sonra Necip’in ön liberoya geçmesi, Oğuzhan’ın forvet arkası oynaması yine Beşiktaş için doğru hamlelerdi. Defansta Ersan ve Rhodolfo, geçmiş maçlara oranla daha uyumlu göründü. Bunun başlıca nedeni Beşiktaş hücuma kalkarken, rakipforvetlere karşı alınan iyi pozisyondu. Bu durum savunmayı çok rahatlattı.
 
İdeal  bir 11 vardı sahada.İyi bir Quaresma’nın takıma katılmasıyla Beşiktaş daha iyi oynayacaktır. Ancak şunu söylemeliyim ki Vodafone Arena bitene kadar Beşiktaş bütün maçlarını deplasmanda oynasa çok az kayıpla ligi bitirebilir. Çünkü Beşiktaş deplasmanda hem takım oyunu oynuyor hem de bireysel performans anlamında daha efektif oluyor.MARIO Gomez’i size şöyle anlatabilirim.. Çok iyi tanıdığım bir santfor. Hem Demba Ba’dan hem Almeida’dan çok daha üstün bir forvet. Hava hakimiyeti açısından, bitiricilik bakımından gerçekten çok kaliteli bir golcü. Ayrıca orta sahadan gelen oyunculara duvar olması ve topu önde iyi saklayıp takımın hücuma kaldırması bakımından çok önemli. Ancak Beşiktaş bu golcüyü kenarlardan çok daha fazla beslemeli ki performansı artsın. 
 
Şenol Güneş’e inanan bir insanım. Zaman geçtikçe, oyuncular arasındaki uyum arttıkça, Şenol Hoca’nın Beşiktaş üzerinden çok büyük bir katkısı olacaktır. Ancak sabırla beklemek gerekir.

Yorum Gönder