FLAŞ HABER

Almeida'nın Yerine Gelecek İsim Belli Oldu!

18 Ekim 2013 Cuma 21:50

Beşiktaş eğer Almeida ile anlaşma sağlayamazsa Afrikalı yıldız ile görüşmelere başlayacak.

Almeida'nın Yerine Gelecek İsim Belli Oldu!
 Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Portekizli yıldızlarıyla sürekli masaya oturmaya çalışan ancak bir türlü olumlu yanıt alamayan Beşiktaş, artık planlarını değiştirdi. Sözleşme imzalamazsa Beşiktaş'tan bedelsiz olarak ayrılacak Hugo Almeida, devre arasında gönderilecek. Portekizli futbolcuyla yeniden masaya oturacak olan siyah beyazlı yönetim, oyuncudan olumlu yanıt alamazsa Almeida'yı devre arasında elden çıkartacak.
Adebayor yeniden gündemde

Beşiktaş yönetimi ise Almeida'nın alternatifi için çalışmalarını sürdürüyor. Sezon başında da kadroya katılmaya çalışılan Adebayor ile yeniden temasa geçildi. Villas-Boas'ın takımda istemediği ve A takımla idmana çıkarmadı Togolu golcü, bu sefer Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor. Siyah beyazlı yönetim bonservisi için de oldukça büyük oranda indirim bekliyor. Daha önce 7 milyon Euro olarak konuşulan bonservisin bu sefer 2 milyon Euro civarına kadar düşeceği tahmin ediliyor. Beşiktaş'In bir diğer istediği futbolcu Ronaldinho için de Fernandes'in sözleşme imzalayıp imzalamayacağı kararını vermesi bekleniyor.

Afrika ve İngiliz basını da bu haberlere sayfalarında yer verirken, Adebayor'un Beşiktaş ile irtibatta olduğu ifade edildi.


Yorum Gönder