FLAŞ HABER

Alex de Souza ve Didier Drogba'dan sonra Jose Sosa da Süper Lig'deki ilk golünü Akhisar kalecisi Oğuz Dağlaroğlu'na attı.

22 Aralık 2014 Pazartesi 00:11

Alex, Drogba ve şimdi de Sosa!

Alex de Souza ve Didier Drogba'dan sonra Jose Sosa da Süper Lig'deki ilk golünü Akhisar kalecisi Oğuz Dağlaroğlu'na attı.
 Akhisar Belediyespor'un tecrübeli kalecisi Oğuz Dağlaroğlu, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza ve Galatasaray" target="_blank" class="tag" style="font-family: 'Trebuchet MS'; font-size: 16px; line-height: 24px; text-decoration: none; color: rgb(3, 42, 127); cursor: pointer; outline: 0px;">Galatasaray'ın eski yıldızı Drogba'dan sonra bu kez de Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa'nın ligde attığı ilk gole tanıklık etti.
 
Brezilyalı yıldız Alex de Souza, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü 21 Ağustos 2004'te atmıştı.Brezilya yıldız, sarı lacivertlilerin İstanbulspor'u 3-0 yendiği maçta kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nu avlamış ve takımının son golünü kaydetmişti.
 
Galatasaray'da 1.5 sene forma giyen Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba da sarı kırmızı lı forma altındaki ilk golünü 15 Şubat 2013'te atmıştı. Tecrübeli forvet, Galatasaray'ın deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-1 yendiği maça sonradan dahil olmuş ve 67. dakikada skoru eşitleyen gole imzasını atmıştı.
 
Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Arjantinli yıldız Jose Ernesto Sosa da Süper Lig'deki ilk golünü Oğuz Dağlaroğlu'na attı. Sosa, Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendiği maçta frikikten attıüğı golle takımını 2-0 öne geçirdi.

Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder