FLAŞ HABER

Albayrak'tan, Yasaman ve yeni yönetime sert cevap!

29 Haziran 2015 Pazartesi 13:59

Duygun Yarsuvat döneminde Galatasaray'ın İkinci Başkanlığını yapan Hamdi Yasaman'a Abdurrahim Albayrak'tan sert sözler geldi.

Albayrak'tan, Yasaman ve yeni yönetime sert cevap!
Duygun Yarsuvat döneminde İkinci Başkan olan Hamdi Yasaman, Dursun Aydın Özbek ve yönetiminin transfer politikasını eleştirmiş, Abdurrahim Albayrak hakkında ise “Giderken rapor falan bırakmadı. Bu yüzden panik halinde dolanıyoruz, transfer falan yok. Bize 7 ay boyunca Allah yardım etti, şampiyon olduk. Şampiyonluğun kremasını da kendi üzerlerine aldılar” açıklamalarında bulunmuştu.

"BİZİM HER ŞEYİMİZ HAZIRDI"

Hamdi Yasaman’ın açıklamalarından sonra AjansHaber’e açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak ise hem Yasaman’a, hem de yeni yönetime serzenişte bulundu. Hazırladıkları transfer dosyasıyla ilgili kapılarının çalınmadığını söyleyen Abdurrahim Albayrak “kimse bizi bu konu hakkında umursamadı, bizim her şeyimiz hazırdı” dedi.

İşte Abdurrahim Albayrak’ın Hamdi Yasaman’a cevabı

Biz, yapılacak transferlerle ilgili tüm çalışmalarımızı hazırlamıştık. Ali Dürüst ile ben bir dosya oluşturmuştuk. Futbolcular hakkında bilgi alma anlamında, yapılacak transferlerle ilgili kimse bizim kapımızı çalmadı, yüzümüze bile bakılmadı. Bizden oynayan oyuncular hakkında bile bir şey istemediler, tenezzül etmediler.

Yorum Gönder